Σοκολατένια μπισκότα της Χρύσας

14 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 220 γρ κουβερτούρα 52% μπορείτε κ υγείας
  2. 10 γρ βούτυρο
  3. 80 γρ αλεύρι για ολες τις χρήσεις
  4. 0.5 κουταλιά του γλυκού μπέικιν
  5. αλάτι στη μύτη του κουτ. γλυκού
  6. 170 γρ ζάχαρη κρυσταλλική μπορείτε και καστανή

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμαινουμε το φούρνο στους 180 βαθ.

  2. 2

    Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα με το βούτυρο.

  3. 3

    Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπεικιν και το αλάτι.

  4. 4

    Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα αβγά με την ζάχαρη μέχρι να γίνουν αφράτο μείγμα. Προσθέτουμε τα κοσκινισμενα υλικά.

  5. 5

    Το μείγμα αυτό το βάζουμε στη λιωμένη κουβερτούρα ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

  6. 6

    Παίρνουμε 2 κουτ. του γλυκού φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια, τα βάζουμε σε απόσταση μεταξύ τους γιατί απλώνουν σε μια κόλλα σιλικόνης ή λαδόκολλα, τα βάζουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 10-12 λεπτά περίπου....και έτοιμα!!!! Αφήστε τα λίγο να κρυώσουν πριν τα μετακινήσετε από την λαδόκολλα ή χρησιμοποιήστε πλατιά κουτάλα γιατί είναι μαλακά και θα σπάσουν αν καίνε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Χρύσα Δέδε
Χρύσα Δέδε @cook_8483787
στις
,