Σοκολατένια μπισκότα της Χρύσας
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμαινουμε το φούρνο στους 180 βαθ.
-
2
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα με το βούτυρο.
-
3
Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπεικιν και το αλάτι.
-
4
Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα αβγά με την ζάχαρη μέχρι να γίνουν αφράτο μείγμα. Προσθέτουμε τα κοσκινισμενα υλικά.
-
5
Το μείγμα αυτό το βάζουμε στη λιωμένη κουβερτούρα ανακατεύουμε απαλά με μια μαρίζ να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
-
6
Παίρνουμε 2 κουτ. του γλυκού φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια, τα βάζουμε σε απόσταση μεταξύ τους γιατί απλώνουν σε μια κόλλα σιλικόνης ή λαδόκολλα, τα βάζουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 10-12 λεπτά περίπου....και έτοιμα!!!! Αφήστε τα λίγο να κρυώσουν πριν τα μετακινήσετε από την λαδόκολλα ή χρησιμοποιήστε πλατιά κουτάλα γιατί είναι μαλακά και θα σπάσουν αν καίνε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια