Σοκολατένια μπισκοτάκια
Μπισκοτάκια με φούλ σοκολατένια γεύση.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να προσθέσετε και κομματάκια σοκολάτας ή ξηρούς καρπούς. Η ζύμη είναι μαλακή και πολύ εύπλαστη. Να σημειώσω ότι εγώ χρησιμοποίησα μαργαρίνη!! Την συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Ελένη και την ευχαριστώ!!
Υλικά
-
250 γραμμάρια βούτυρο
-
250 γραμμάρια καλαμποκέλαιο
-
1 φλυτζάνι χυμό πορτοκάλι
-
200 γραμμάρια ζάχαρη
-
100 γραμμάρια κακάο
-
1 κουταλάκι γλυκού σόδα
-
1 κιλό αλεύρι περίπου για όλες τις χρήσεις
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε το βούτυρο και το λάδι με την ζάχαρη και στην συνέχεια προσθέτουμε τον χυμό, τη σόδα και το κακάο.
-
2
Στο τέλος προσθέτουμε το αλεύρι τόσο ώστε να επιτύχουμε μία ζύμη που να μπορεί να πλάθεται.
-
3
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς και περίπου 12 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο.
-
4
Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια