Σοκολατένια μπρέτσελν (Brezeln)

Μαγειρεύτηκε 7 φορές
Ermioni
Ermioni @cook_8452754
Hannover-Germany,

Eυκολο και νοστιμο γλυκακι...

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θελουμε οταν κρυωσουν τα βουταμε ως την μεση σε λιωμενη κουβερτουρα ειτε λευκη ειτε γαλακτος ειτε σκουρα!Ειναι ενα ευκολο και γρηγορο γλυκο για απροσμενους καλεσμενους γιατι τρωγοντε και ζεστα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
26 κομματια
  1. 375 γρ. ετοιμη σφολιατα
  2. 8 κουταλιες μερεντα (δες την σχετικη συνταγη εδω, ειναι υπεροχη)
  3. 50 γρ. καβουρδισμενα και χοντροκομμενα φουντουκια
  4. 20 γρ. ζαχαρη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βαζουμε σε ενα ταψι λαδοκολλα.

  2. 2

    Ανοιγουμε την σφολιατα σε μια επιφανεια με αλευρι.

  3. 3

    Αλειφουμε την σφολιατα με την μερεντα και πασπαλιζουμε με τα φουντουκια.

  4. 4

    Κλεινουμε κιλυνδρικα την σφολιατα απο την μια μερια ως την μεση,κανουμε το ιδιο και απο την αλλη μερια και πριν τα εννωσουμε βρεχουμε με λιγο νερο για να κολλησουν οι ακρες.

  5. 5

    Κοβουμε σε ισα μερη σε λεπτες φετουλες.

  6. 6

    Τα βαζουμε στο ταψι και τα παταμε λιγο για να απλωσουν και τα πασπαλιζουμε με την ζαχαρη.

  7. 7

    Τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 10 με 15 λεπτα στους 220.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (7)

Από

Ermioni
Ermioni @cook_8452754
στις
Hannover-Germany,
http//www.restaurant-kreta.in-barsinghausen.de/http//www.restaurant-akropolis.in-barsinghausen.de
Δες περισσότερα