Σοκολατόπιτα από τον Σ. Παρλιάρο
Γρήγορη, οικονομικότατη και πεντανόστημη!!! Ιδανική για συνοδευτικό για τον καφέ.. Την κανώ συχνότατα, ειδικά για φίλους...
Λίγα μυστικά ακόμα
Η σοκολατόπιτα μας πρέπει να έχει μαλακό εσωτερικό.. Μην φοβηθείτε λοιπόν πως είναι άψητη..
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη κουβερτούρα και το βούτυρο.
-
2
Χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη μέχρι να φουσκώσουν.
-
3
Προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα και το βούτυρο στα αυγά και τα χτυπούμε λίγο με τον αυγοδάρτη μέχρι να ενωθεί το μίγμα.
-
4
Κοσκινίζουμε το κακάο και το αλεύρι και τα προσθέτουμε στο μίγμα και ανακατεύουμε μεχρί να έχουμε ένα ομοιογενές μίγμα.
-
5
Ψήνουμε σε βουτυρομένη και αλευρομένη φόρμα 20εκ. στους 200 βαθμούς Κελσίου για 20 λεπτά.
Σχόλια (15)