manflo
manflo @cook_8516339
Patras, Greece

Έξι υλικά που υπάρχουν στο ψυγείο μας, φτιάχνουν μία πάνγευστη, γρήγορη και φθηνή σοκολατόπιτα!

Λίγα μυστικά ακόμα

ΠΡΟΣΟΧΗΜην ξεπεράσετε τον συγκεκριμένο χρόνο ψησίματος.  Αν ψηθεί παραπάνω το αποτέλεσμα θα είναι να στεγνώσει πολύ το εσωτερικό και να σκληρύνει.Για παραπάνω ποσότητα πολλαπλασιάστε τα υλικά ανάλογα και ψήστε το γλυκό για 22-25 λεπτά.Σερβίρετε με παγωτό βανίλια και σιρόπι σοκολάτας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

17 Minutes
3 κομμάτια
  1. 180 γρ. ζάχαρη
  2. 60 γρ. αλεύρι
  3. 30 γρ. κακάο ή αντί για κακάο 100 γρ. σοκολάτα
  4. ξύσμα και χυμό από ένα πορτοκάλι (προαιρετικά)
  5. 100 γρ. λιωμένο βούτυρο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180-175 βαθμούς και βουτυρώνετε και πασπαλίζετε με κακάο τη φόρμα που έχετε επιλέξει (16-17 εκ.).

  2. 2

    Ανακατεύετε τα αβγά και τη ζάχαρη χωρίς μίξερ, απλό ανακάτεμα με το κουτάλι, δεν χρειάζεται να λιώσει τελείως η ζάχαρη και να γίνει κρέμα.

  3. 3

    Στο μείγμα προσθέτετε το αλεύρι, το κακάο (ή τη λιωμένη σοκολάτα) και το ξύσμα.

  4. 4

    Προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο (και το χυμό).

  5. 5

    Ψήνετε για 15-17 λεπτά στους 175 βαθμούς.

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

Από

manflo
manflo @cook_8516339
στις
Patras, Greece

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα