Σοκολατόπιτα μόνο με 6 υλικά
Έξι υλικά που υπάρχουν στο ψυγείο μας, φτιάχνουν μία πάνγευστη, γρήγορη και φθηνή σοκολατόπιτα!
Λίγα μυστικά ακόμα
ΠΡΟΣΟΧΗΜην ξεπεράσετε τον συγκεκριμένο χρόνο ψησίματος. Αν ψηθεί παραπάνω το αποτέλεσμα θα είναι να στεγνώσει πολύ το εσωτερικό και να σκληρύνει.Για παραπάνω ποσότητα πολλαπλασιάστε τα υλικά ανάλογα και ψήστε το γλυκό για 22-25 λεπτά.Σερβίρετε με παγωτό βανίλια και σιρόπι σοκολάτας.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180-175 βαθμούς και βουτυρώνετε και πασπαλίζετε με κακάο τη φόρμα που έχετε επιλέξει (16-17 εκ.).
-
2
Ανακατεύετε τα αβγά και τη ζάχαρη χωρίς μίξερ, απλό ανακάτεμα με το κουτάλι, δεν χρειάζεται να λιώσει τελείως η ζάχαρη και να γίνει κρέμα.
-
3
Στο μείγμα προσθέτετε το αλεύρι, το κακάο (ή τη λιωμένη σοκολάτα) και το ξύσμα.
-
4
Προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο (και το χυμό).
-
5
Ψήνετε για 15-17 λεπτά στους 175 βαθμούς.
Σχόλια (6)