Σολωμός με καστανό ρύζι κάρυ και λαχανικά

Ένα ολοκληρωμένο υγιεινό γεύμα με υπέροχη γεύση που συνδυάζει πρωτεϊνη, υδατάνθρακες και πολλές βιταμίνες!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να το συνοδέψετε και με άλλα λαχανικά της αρεσκείας σας.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Παίρνετε την ειδική κατσαρόλα ατμού και τοποθετείτε το φιλέτο σολωμού και τα λαχανικά που επιθυμείτε... Πασπαλίζετε με άνηθο από πάνω.
-
2
Καπακώνετε την κατσαρόλα και αφήνετε το σολωμό και τα λαχανικά να σιγοψηθούν.
-
3
Ελέγχετε το ψήσιμο στον ατμό διότι υπάρχει περίπτωση τα λαχανικά να ψηθούν 3-4 λεπτά νωρίτερα από το σολωμό, έτσι θα πρέπει να αφαιρεθούν πιο σύντομα από την κατσαρόλα ατμού. Ο σολωμός από την κατάψυξη χρειάζεται περίπου 12-15 λεπτά.
-
4
Την ίδια στιγμή βράζετε το καστανό ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Χρειάζεται συνήθως 8-10 λεπτά... Τοποθετείτε στο νερό όπου βράζει το ρύζι το ζωμό λαχανικών, το κάρυ και τη γλυκιά πάπρικα... Κόβετε την ντοματούλα και τα σερβίρετε όλα μαζί στο πιάτο.
-
5
Πασπαλίζετε το σολωμό με λίγη σόγια σος!!!
-
6
Καλή όρεξη!!!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια