Σολομός με μανιτάρια
Ένα γευστικό πιάτο για όλη την οικογένεια.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε το ψάρι αφού το περάσουμε από το τηγάνι να το ψήσουμε μετά στο γκριλ.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά το ψάρι και το περνάμε σε καυτό τηγάνι να σοταριστεί ελαφρά στο λιπος του και από τις 2 πλευρές.
-
2
Αφαιρούμε και κρατάμε το ψάρι ζεστό.
-
3
Προσθέτουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι και τα μανιτάρια να μαραθούν.
-
4
Βάζουμε τη μουστάρδα και σβήνουμε με το κρασί.
-
5
Προσθέτουμε το λεμόνι, το βούτυρο ή λάδι και μαϊντανό και ανακατεύουμε ελαφρά τα υλικά μας.
-
6
Προσθέτουμε το ψάρι και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά.
-
7
Μπορεί να χρειαστεί κατά τη διάρκεια του ψησίματος λίγο νεράκι.
-
8
Το σερβίρουμε με πατάτες στον ατμό ή και με ρύζι.
Σχόλια