Σολομός με μέλι, ρόκα και φασόλια
Μη σας φοβίζει ο συνδιασμός.. Είναι υγιεινό και πολύ νόστιμο!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το μέλι με τη μουστάρδα, λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού και αλατοπίπερο.
-
2
Προσθέτουμε στο μπολ τα φιλέτα του σολομού και τον μαρινάρουμε για μερικά λεπτά.
-
3
Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε τέσσερις κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, ρίχνουμε το σκόρδο και σοτάρουμε ελαφρά για 3’-4’.
-
4
Προσθέτουμε και τα φασόλια και όταν ζεσταθούν ρίχνουμε τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού μαζί με το ξύσμα και λίγο αλατοπίπερο.
-
5
Αφήνουμε τα υλικά να κρυώσουν και τα ανακατεύουμε με τη ρόκα. Ψήνουμε τα φιλέτα του σολομού στο γκριλ για 10’-11’ (δε χρειάζεται να τα γυρίσουμε κι από την άλλη πλευρά).
-
6
Σερβίρουμε το σολομό ζεστό, συνοδεύοντας με τα φασόλια και τη ρόκα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια