Σολωμός με τόνο και αβοκάντο ταρτάρε
chef marinos
@cook_8516720
Για αυτούς που είναι λάτρεις του φρέσκου σολωμού είναι μοναδικό για ορεκτικό. Συνοδεύεται με ροζέ κρασί ημίγλυκο... ή φρουτώδες Medium Ροζέ.
Υλικά
-
200 γρ φρέσκο ωμό φιλέτο σολωμό ψιλοκομμένο
-
150 γρ φρέσκο ωμό φιλέτο τόνο ψιλοκομμένο
-
1 δέσμη κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
-
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
1 μέτριο αβοκάντο ψιλοκομμένο
-
1 κουταλιά τσαγιού φρέσκο τριμμένο ζιζίμπρι (ginger)
-
4 ώριμα λεμόνια φρέσκα
-
1 πρέζα φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
4 φύλλα φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά εκτός από το λεμόνι που το βάζουμε τελευταίο, και τα ανακατεύουμε.
-
2
Τα βάζουμε σε κουπ πατ και βγάζουμε ένα ομοιόμορφο σχήμα.
-
3
Γαρνίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σχόλια