chef marinos
chef marinos @cook_8516720
LIMASSOL,cyprus

Για αυτούς που είναι λάτρεις του φρέσκου σολωμού είναι μοναδικό για ορεκτικό.  Συνοδεύεται με ροζέ κρασί ημίγλυκο... ή φρουτώδες Medium Ροζέ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 άτομα
  1. 200 γρ φρέσκο ωμό φιλέτο σολωμό ψιλοκομμένο
  2. 150 γρ φρέσκο ωμό φιλέτο τόνο ψιλοκομμένο
  3. 1 δέσμη κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
  4. 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  5. 1 μέτριο αβοκάντο ψιλοκομμένο
  6. 1 κουταλιά τσαγιού φρέσκο τριμμένο ζιζίμπρι (ginger)
  7. 4 ώριμα λεμόνια φρέσκα
  8. 1 πρέζα φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  9. 4 φύλλα φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά εκτός από το λεμόνι που το βάζουμε τελευταίο, και τα ανακατεύουμε.

  2. 2

    Τα βάζουμε σε κουπ πατ και βγάζουμε ένα ομοιόμορφο σχήμα.

  3. 3

    Γαρνίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Αντιδράσεις

Από

chef marinos
chef marinos @cook_8516720
στις
LIMASSOL,cyprus