Σολομός στη σχάρα με λευκή sauce
Πλούσιος σε Ω3 λιπάρα
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα ψήνουμε για 4 λεπτά κι απ' τις δυο πλευρές.
-
2
Για sauce: Σ' ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε το σκόρδο και το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς για 1 λεπτό μ' ένα αναδευτήρι.
-
3
Ρίχνουμε το γάλα, ανακατεύουμε συνεχώς και αφού δέσει η sauce, ρίχνουμε τον άνηθο, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σχόλια (2)