Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 λεπτά
4 άτομα
  1. 4 φιλέτα σολομού
  2. ελαιόλαδο
  3. αλάτι
  4. πιπέρι
  5. Για την sauce
  6. 200 ml γάλα
  7. 30 γρ. βούτυρο
  8. 2 κουτ. σούπας κοφτές αλεύρι
  9. 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  10. άνηθος ψιλοκομμένος

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα ψήνουμε για 4 λεπτά κι απ' τις δυο πλευρές.

  2. 2

    Για sauce: Σ' ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε το σκόρδο και το αλεύρι και ανακατεύουμε συνεχώς για 1 λεπτό μ' ένα αναδευτήρι.

  3. 3

    Ρίχνουμε το γάλα, ανακατεύουμε συνεχώς και αφού δέσει η sauce, ρίχνουμε τον άνηθο, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

Elenaaaki
Elenaaaki @helen
Τα έψησα στο φούρνο. Φίνα και ελαφριά γεύση. Η σάλτσα συνδυάζεται τέλεια και με ρυζάκι.

Από

syntageskamomata
syntageskamomata @syntageskamomata
στις
Thessaloniki, Greece
Λάτρης της μαγειρικής πολλά χρόνια (2002, από φοιτητής ακόμα), αποφάσισα να μοιραστώ τις συνταγές, εύκολες και δύσκολες, μαζί σας! Για μένα δεν παίζει ρόλο ο βαθμός δυσκολίας, αλλά το μεράκι και η φαντασία του καθενός! Αρκετές φορές απλά και εύκολα πιάτα είναι εξίσου νόστιμα και γευστικά! ''Της πείνας τα... καμώματα'' λοιπόν! Παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές με μεράκι και αγάπη! ➡ https://syntageskamomata.blogspot.gr Και στο instagram https://www.instagram.com/syntages.kamomata
Δες περισσότερα