Σολομός στη σχάρα με σως
Είναι η ωραιότερη εκδοχή του σολομού που εχω δοκιμάσει έως τώρα και ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ακολουθήστε κατά γράμμα τη συνταγή και πραγματικά θα με θυμάστε για καιρό. Είναι καταπληκτική!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανάβουμε το φούρνο στο γκριλ με αέρα στους 200 βαθμούς να προθερμανθεί.
-
2
Ετοιμάζουμε τη σως, βάζοντας όλα τα υλικά σε βαθύ μπωλ και χτυπώντας τα με το σέικερ.
-
3
Στρώνουμε στο ταψί του φούρνου λαδόκολα και το τοποθετούμε στο τελευταίο ράφι του φούρνου.
-
4
Ακριβώς από πάνω τοποθετούμε τη σχάρα του φούρνου και αραδιάζουμε επάνω σε αυτήν τα φιλέτα σολωμού.
-
5
Τα αλείφουμε με πινέλο με λίγη σως.
-
6
Ψήνουμε για 10 λεπτά και μετά τα ξανααλείφουμε με σως.
-
7
Ψήνουμε για ακόμη 10 λεπτά και σβήνουμε το φούρνο.
-
8
Σερβίρουμε με την υπόλοιπη σως και
-
9
Συνοδεύουμε με πιλάφι και βραστά λαχανικά.
Σχόλια (35)