Σολομός στη σχάρα με σως

Μαγειρεύτηκε 6 φορές
ΔΙΔΥΜΙΝΑ
ΔΙΔΥΜΙΝΑ @cook_8454396
,greece

Είναι η ωραιότερη εκδοχή του σολομού που εχω δοκιμάσει έως τώρα και ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Ακολουθήστε κατά γράμμα τη συνταγή και πραγματικά θα με θυμάστε για καιρό. Είναι καταπληκτική!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

23 Minutes
  1. 2-3 φιλέτα σολωμού
  2. αλάτι
  3. πιπέρι
  4. Για τη σως
  5. το χυμό ενός πορτοκαλιού
  6. το χυμό μισού λεμονιού
  7. 1 κουταλάκι μουστάρδα
  8. 1 κουταλάκι μέλι
  9. 1/2 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
  10. 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
  11. λίγο ξερό δυόσμο τριμμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανάβουμε το φούρνο στο γκριλ με αέρα στους 200 βαθμούς να προθερμανθεί.

  2. 2

    Ετοιμάζουμε τη σως, βάζοντας όλα τα υλικά σε βαθύ μπωλ και χτυπώντας τα με το σέικερ.

  3. 3

    Στρώνουμε στο ταψί του φούρνου λαδόκολα και το τοποθετούμε στο τελευταίο ράφι του φούρνου.

  4. 4

    Ακριβώς από πάνω τοποθετούμε τη σχάρα του φούρνου και αραδιάζουμε επάνω σε αυτήν τα φιλέτα σολωμού.

  5. 5

    Τα αλείφουμε με πινέλο με λίγη σως.

  6. 6

    Ψήνουμε για 10 λεπτά και μετά τα ξανααλείφουμε με σως.

  7. 7

    Ψήνουμε για ακόμη 10 λεπτά και σβήνουμε το φούρνο.

  8. 8

    Σερβίρουμε με την υπόλοιπη σως και

  9. 9

    Συνοδεύουμε με πιλάφι και βραστά λαχανικά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (35)

Από

ΔΙΔΥΜΙΝΑ
ΔΙΔΥΜΙΝΑ @cook_8454396
στις
,greece
Λατρεύω τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.Με ξεκουράζει,μου δίνει ενέργεια,με κάνει να νιώθω χρήσιμη και δημιουργική και γενικά είναι το αποτελεσματικότερο αντικαταθληπτικό αν το αγαπάς αυτό που κάνεις.
Δες περισσότερα