Σως διαφορετική
Μυστική συνταγή. Πάει με κοτόπουλο και με αλλαντικά μέσα σε τοστ, σάντουιτς κτλ. Τη φτιάχνουν σε γνωστό κλαμπ πολλά χρόνια, στο οποίο φέτος δουλεύει μια φίλη. Κι αφού την έκανα χρυσή, voila
Λίγα μυστικά ακόμα
Το εστραγκόν ειναι αποξηραμένο σαν ρίγανη, το πουλάνε σε βαζάκι στο Βασιλόπουλο (αλλού δεν ξέρω!). Προσαρμόστε τη μουστάρδα αναλογα με τα γούστα, το θεϊκό εδώ είναι ο συνδυασμός μαγιονέζας εστραγκόν.
Υλικά
-
1 σφηνάκι Μαγιονέζα
-
2 κ.γ. απαλή Μουστάρδα
-
ελάχιστο Εστραγκόν (στη μύτη απ το κουταλάκι γλυκού)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με πηρουνάκι.
Σχόλια