Σώς για τηγανητές πατάτες
Μια ομορφη και νοστιμη σως, για να περιχυσετε τις πατατες που μολις τηγανισατε.
Λίγα μυστικά ακόμα
Οι πατατες μετα το τηγανισμα, καλο ειναι να τοποθετηθουν πανω σε απορροφητικο χαρτι για λιγο πριν περιχυθουν με το μιγμα.
Υλικά
-
200 γρ. τυρι κοπανιστη Μυκονου
-
100 γρ. γιαουρτι στραγγιστο
-
Λιγο ελαιολαδο
-
Ψιλοκομμενο μαιντανο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατευουμε πολυ καλα ολα τα υλικα μεσα σε ενα μπωλ και περιχυνουμε με το μιγμα τις πατατες που μολις τηγανισαμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)