Σως κατάλληλη για συνοδεία τυροπιτοειδών
Εύκολη συνταγή για να συνοδέψετε παρασκευάσματα που έχουν ως κύριο συστατικό τυροκομικά προιόντα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Πειραματιστίτε με τις αναλογίες ανάλογα με τα γούστα σας.
Υλικά
-
100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
-
2 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι
-
1 κ.γ. ζάχαρη (καλύτερα άχνη)
-
1 κ.σ. ουίσκι
-
1 κ.γ. απαλή μουστάρδα
-
αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπολ βάλτε 100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι.
-
2
Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας βαλσάμικο ξύδι και ξεκινήστε το ανακάτεμα.
-
3
Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας ουίσκι της επιλογής σας.
-
4
Προσθέστε μια κουταλιά του γλυκού ζάχαρη (προτιμήστε άχνη για καλύτερη ομοιογένεια της σως).
-
5
Προσθέστε μια κουταλιά του γλυκού απαλή μουστάρδα.
-
6
Προσθέστε λίγο αλάτι.
-
7
Συνεχίστε το ανακάτεμα μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (6)