Σουβλάκια κοτόπουλου...αλλιώς!
Υπέροχα σουβλάκια κοτόπουλου που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, χάρη στην γλυκόξινη γεύση τους. Απλά, δοκιμάστε τα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύονται τέλεια με ρύζι μπασμάτι, πράσινη σαλάτα και ξηρό ροζέ κρασί! Μπορείτε να τα σερβίτερε καί κρύα σε μπουφέ, αφού τα συνοδέψετε με γλυκόξινη σάλτσα ή sweet chilly sause.Πηγήwww.icookgreek.com
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα πυρίμαχο ορθογώνιο σκεύος αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο, το μηλόξιδο, το μέλι, τη μουστάρδα, το κρεμμύδι, το μαϊντανό ή βασιλικό, το αλατοπίπερο και το χυμό του λεμονιού.
-
2
Περνάμε τα κυβάκια του κοτόπουλου σε καλαμάκια και τα μαρινάρουμε για 20' στο παραπάνω μείγμα, γυρνώντας τα συχνά.
-
3
Πασπαλίζουμε τα σουβλάκια κοτόπουλου με σουσάμι.
-
4
Τα ψήνουμε στο γκριλ για 15' μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
-
5
Τα περιχύνουμε με τη μαρινάδα τους για να μη στεγνώσουν.
-
6
Σερβίρουμε κατά προτίμηση ζεστά.
Σχόλια (4)