Σουφλέ από τον Σεφ Παναγω
Άπαιχτο σουφλέ 4 τυριών για gourme καταστάσεις.
Λίγα μυστικά ακόμα
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ. ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΡΩΝΕΙ. Καλο θα ηταν να βαζατε μια λαδοκολα στα τοιχώματα του ταψιου
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κανουμε μια μετρια μορνε λιωνοντας το βουτυρο και ριχνοντας αλευρι, προσθετουμε το γαλα και επειτα τους κροκους των αυγων και τελος το μοσχοκαρυδο.
-
2
Το αποσύρουμε απο την φωτια και προσθετουμε τα τυρια και την μαρεγκα απο τα ασπραδια των αυγων
-
3
Αδειαζουμε το μιγμα στο ταψι και ψηνουμε για 20sec στους 180.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια