κύρια φωτογραφία συνταγής Σουφλέ από τον Σεφ Παναγω

Σουφλέ από τον Σεφ Παναγω

ΠΑΝΑΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΟΣ @cook_8449068

Άπαιχτο σουφλέ 4 τυριών για gourme καταστάσεις.

Λίγα μυστικά ακόμα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ. ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΡΩΝΕΙ. Καλο θα ηταν να βαζατε μια λαδοκολα στα τοιχώματα του ταψιου

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 ατομα
  1. 7 κ. αλεύρι
  2. 1 κ γάλα
  3. 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  4. 100 γρ. φέτα
  5. 50 γρ. edam
  6. 70 γρ. γραβιέρα Κρήτης
  7. 30 γρ. προσούτο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κανουμε μια μετρια μορνε λιωνοντας το βουτυρο και ριχνοντας αλευρι, προσθετουμε το γαλα και επειτα τους κροκους των αυγων και τελος το μοσχοκαρυδο.

  2. 2

    Το αποσύρουμε απο την φωτια και προσθετουμε τα τυρια και την μαρεγκα απο τα ασπραδια των αυγων

  3. 3

    Αδειαζουμε το μιγμα στο ταψι και ψηνουμε για 20sec στους 180.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

ΠΑΝΑΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΟΣ @cook_8449068
στις