κύρια φωτογραφία συνταγής Σουφλέ με αγκινάρες
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 πακετα αγκιναρες
  2. 200 γρ γκουντα
  3. 200 γρ κεφαλογραβιερα
  4. 200 γρ κασερι
  5. 200 γρ εμμενταλ
  6. ζαμπον σε κυβακια κατα βουληση (προαιρετικα)
  7. Μπεσαμελ
  8. 1 λιτρο γαλα
  9. 10 κουταλιες κορν φλαουν
  10. 4 κουταλιες βουτηρο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Νεροβράζω τις αγΚινάρες σε αλατισμένο νερό και τις στρωνω σε πιρεξ.

  2. 2

    Βάζω απο πάνω τα τυριά τριμμένα σε χοντρό τρίφτη και ετοιμάζω την μπεσαμέλ.

  3. 3

    Βαζω την μπεσαμελ πάνω από τα τυριά και πάνω απο την μπεσαμέλ ριχνω λιγο τυρί και τριμμένη φρυγανιά.

  4. 4

    Ψήνω στους 200 βαθμους για 40 λεπτα περιπου.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

Σταύρος Σκαμάγκης
Σταύρος Σκαμάγκης @stavrossk
Καλημέρα, πόσα γραμμάρια περίπου πρέπει να είναι το κάθε πακέτο αγκινάρες;

Από

neta37
neta37 @cook_8452699
στις
herakleio,greece