Σουφλέ με αγκινάρες
Φουρνου
Υλικά
-
2 πακετα αγκιναρες
-
200 γρ γκουντα
-
200 γρ κεφαλογραβιερα
-
200 γρ κασερι
-
200 γρ εμμενταλ
-
ζαμπον σε κυβακια κατα βουληση (προαιρετικα)
-
Μπεσαμελ
-
1 λιτρο γαλα
-
10 κουταλιες κορν φλαουν
-
4 κουταλιες βουτηρο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Νεροβράζω τις αγΚινάρες σε αλατισμένο νερό και τις στρωνω σε πιρεξ.
-
2
Βάζω απο πάνω τα τυριά τριμμένα σε χοντρό τρίφτη και ετοιμάζω την μπεσαμέλ.
-
3
Βαζω την μπεσαμελ πάνω από τα τυριά και πάνω απο την μπεσαμέλ ριχνω λιγο τυρί και τριμμένη φρυγανιά.
-
4
Ψήνω στους 200 βαθμους για 40 λεπτα περιπου.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)