Σουφλέ με φύλλο κανταϊφι
Ενα διαφορετικό σουφλέ απο όλα τα άλλα!
Λίγα μυστικά ακόμα
Ψήνουμε στους 180 πάνω-κάτω μέχρι να ροδίσει το κανταϊφι και να πιεί τα πολλά υγρά του.Ευκολο και διαφορετικό για τους fun των τυριών.
Υλικά
-
350 γρ.κανταϊφι
-
300 γρ.τυρι φέτα
-
300 γρ.κεφαλογραβίερα ή γκούντα ή κασέρι
-
100 γρ.ροκφόρ
-
500 ml κρέμα γάλακτος
-
6 αυγά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λίωνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι.
-
2
Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και απλώνουμε το μισό κανταϊφι.
-
3
Με ενα πινέλο αλλείφουμε το κανταϊφι με το μισό βούτυρο.
-
4
Ανακατεύουμε τα τυριά και τα ρίχνουμε πάνω στο κανταϊφι.
-
5
Απο πάνω βάζουμε και το υπόλοιπο κανταϊφι με το υπόλοιπο βούτυρο.
-
6
Χτυπάμε τα αυγά και ρίχνουμε και την κρέμα γάλακτος.
-
7
Περιχύνουμε το σουφλέ και ψήνουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)