κύρια φωτογραφία συνταγής Σουφλέ με φύλλο κανταϊφι
iris
iris @cook_8451862
Περιστέρι,

Ενα διαφορετικό σουφλέ απο όλα τα άλλα!

Λίγα μυστικά ακόμα

Ψήνουμε στους 180 πάνω-κάτω μέχρι να ροδίσει το κανταϊφι και να πιεί τα πολλά υγρά του.Ευκολο και διαφορετικό για τους fun των τυριών.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 350 γρ.κανταϊφι
  2. 300 γρ.τυρι φέτα
  3. 300 γρ.κεφαλογραβίερα ή γκούντα ή κασέρι
  4. 100 γρ.ροκφόρ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λίωνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι.

  2. 2

    Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ και απλώνουμε το μισό κανταϊφι.

  3. 3

    Με ενα πινέλο αλλείφουμε το κανταϊφι με το μισό βούτυρο.

  4. 4

    Ανακατεύουμε τα τυριά και τα ρίχνουμε πάνω στο κανταϊφι.

  5. 5

    Απο πάνω βάζουμε και το υπόλοιπο κανταϊφι με το υπόλοιπο βούτυρο.

  6. 6

    Χτυπάμε τα αυγά και ρίχνουμε και την κρέμα γάλακτος.

  7. 7

    Περιχύνουμε το σουφλέ και ψήνουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (3)

iritsi
iritsi @cook_8452439
Έγώ με τα ίδια υλικά κάνω ρολάκια κανταίφι όπως και το γλυκό βάζοντας μία κουταλιά απο την κρέμα γάλακτος και το αυγο στο κάθε ένα. Καί έτσι όμως πρέπει να είναι super αλλά μακρυά απο όσους κάνουν δίαιτα.

Από

iris
iris @cook_8451862
στις
Περιστέρι,