κύρια φωτογραφία συνταγής Σουφλέ μήλο
giannak
giannak @cook_8452827
κηφισια,

Εντυπωσιακό και όχι πολύ γλυκό, γλυκό!

Λίγα μυστικά ακόμα

Όταν ψηθει τα μήλα θα έρθουν στην επιφάνεια. Σερβίρουμε αμέσως γιατί ξεφουσκώνει. Μπορεί να το ετοιμάσουμε από την προηγούμενη και να το ψήσουμε τη στιγμή που θέλουμε.Του πάει το παγωτό βανίλια. Από τηλεοπτική εκπομπή με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 5-6 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε όγδοα
  2. 2/3 φλ.τσ. ζάχαρη καστανή
  3. 50 γρ. βούτυρο
  4. 2/3 φλ.τσ. κρέμα γάλακτος
  5. 2/3 φλ.τσ. γάλα
  6. 1/3 φλ.τσ. αλεύρι μπλέ
  7. 1/3 φλ.τσ. φαρίνα
  8. 1/3 φλ.τσ. ζάχαρη
  9. 2 βανίλιες
  10. καρύδια (προαιρετικά)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε τα μήλα την καστανή ζάχαρη και το βούτυρο σε τηγάνι μέχρι να καραμελώσουν

  2. 2

    Χτυπάμε πολύ καλά τα υπόλοιπα υλικά

  3. 3

    Βουτυρώνουμε καλά ένα πυρέξ. Βάζουμε πρώτα τα μήλα και από πάνω τον χυλό

  4. 4

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 30-35 λεπτά

  5. 5

    Σερβίρουμε αμέσως

Αντιδράσεις

Σχόλια

love to cook
love to cook @cook_8455618
πολύ καλό γλυκό! και γρήγορο. βάλαμε παγωτό μαστύχα και του πάει πολύ.

Από

giannak
giannak @cook_8452827
στις
κηφισια,