Σουφλέ μήλο
Εντυπωσιακό και όχι πολύ γλυκό, γλυκό!
Λίγα μυστικά ακόμα
Όταν ψηθει τα μήλα θα έρθουν στην επιφάνεια. Σερβίρουμε αμέσως γιατί ξεφουσκώνει. Μπορεί να το ετοιμάσουμε από την προηγούμενη και να το ψήσουμε τη στιγμή που θέλουμε.Του πάει το παγωτό βανίλια. Από τηλεοπτική εκπομπή με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τα μήλα την καστανή ζάχαρη και το βούτυρο σε τηγάνι μέχρι να καραμελώσουν
-
2
Χτυπάμε πολύ καλά τα υπόλοιπα υλικά
-
3
Βουτυρώνουμε καλά ένα πυρέξ. Βάζουμε πρώτα τα μήλα και από πάνω τον χυλό
-
4
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 30-35 λεπτά
-
5
Σερβίρουμε αμέσως
Σχόλια