Σουφλέ Σιταροπούλας στο Πι και Φι
Ενα πανεύκολο ορεκτικό για το τραπέζι σας που ξετρελένει μικρούς και μεγάλους με 5 λεπτά προετοιμασία και 15 λεπτά ψήσιμο!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Νοστιμότατο και πολύ ευπαρουσίαστο ειδικά σε γιορτινά τραπέζια.
Υλικά
-
2 κουτάκια σιταροπούλα (sweet corn - καλαμπόκι)
-
3-4 φέττες χαμ (ζαμπόν) ψιλοκομμένο
-
2 αυγά
-
2-3 ποτήρια διάφορα μαλακά τυριά τριμένα (cheddar, gouda, emental, edam)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ξεπλένω τη σιταροπούλλα και τη στραγγίζω, τη βάζω σε μικρό πυρεξάκι.
-
2
Προσθέτω το ψιλοκομένο χάμ και το μισό τυρί και ανακατεύω καλά.
-
3
Από πάνω βάζω τα υπόλοιπα τυριά.
-
4
Κτυπώ τα αυγά με τη κρέμα γάλακτος και βάζω από πάνω. Τα ψήνω σε μέτριο προς δυνατό φούρνο μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ροδοκοκινίσουν λίγο.
Σχόλια (6)