Σουφλέ Σιταροπούλας στο Πι και Φι

Annitaki
Annitaki @cook_8476627
,kypros

Ενα πανεύκολο ορεκτικό για το τραπέζι σας που ξετρελένει μικρούς και μεγάλους με 5 λεπτά προετοιμασία και 15 λεπτά ψήσιμο!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Νοστιμότατο και πολύ ευπαρουσίαστο ειδικά σε γιορτινά τραπέζια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 κουτάκια σιταροπούλα (sweet corn - καλαμπόκι)
  2. 3-4 φέττες χαμ (ζαμπόν) ψιλοκομμένο
  3. 2-3 ποτήρια διάφορα μαλακά τυριά τριμένα (cheddar, gouda, emental, edam)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ξεπλένω τη σιταροπούλλα και τη στραγγίζω, τη βάζω σε μικρό πυρεξάκι.

  2. 2

    Προσθέτω το ψιλοκομένο χάμ και το μισό τυρί και ανακατεύω καλά.

  3. 3

    Από πάνω βάζω τα υπόλοιπα τυριά.

  4. 4

    Κτυπώ τα αυγά με τη κρέμα γάλακτος και βάζω από πάνω. Τα ψήνω σε μέτριο προς δυνατό φούρνο μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ροδοκοκινίσουν λίγο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

giannakouti
giannakouti @cook_8476349
Τι είναι η σιταροπούλα? Κονσέρβα καλαμπόκι? Μπορούμε να έχουμε μία φωτογραφία της έτοιμης συνταγής? Φαίνεται ωραία ιδέα πάντως!

Από

Annitaki
Annitaki @cook_8476627
στις
,kypros