Σουφλέ σοκολάτας 5
Σουφλέ σοκολάτας, είναι υγρό κέικ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Του Ακη Πετρετζίκη.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη καλά μέχρι να αφρατέψουν.
-
2
Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά, το αλάτι και τη βανίλια και, στη συνέχεια, ανακατεύουμε ελαφρά το αλεύρι.
-
3
Αποσύρουμε από το μίξερ και προσθέτουμε τη σοκολάτα.
-
4
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε φορμάκια, γεμίζουμε ¾ από το κάθε φορμάκι με μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο με 180ο στον αέρα για 10'.
Σχόλια (8)