Σουφλέ Σοκολάτας

Bαθμολογία: 4.7308
       
 
26 ψήφοι
Fouli, 01.01.05
Σουφλέ Σοκολάτας
photo: christmast

Συνταγή από:

Fouli

3 Συνταγές
0 Φωτογραφίες
Unfollow

Τι χρειαζόμαστε:

  • 250 gr κουβερτούρα
  • 180 gr μαργαρίνη
  • 1 φλ. τσαγ. ζάχαρη άχνη
  • 3 κ.σ. φαριναπ
  • 6 αβγά
  • 1/2 ποτηρι κρασ. κονιάκ
  • Προαιρετικά: Κρέμα γάλακτος ή παγωτο
Στα γρήγορα
Διατροφή: Χορτοφαγική
Κόστος:
(1 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(1 ψήφοι)
Προετοιμασία: 15' (1 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 20' (1 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι και εν συνεχεία το βιτάμ. Τα ριχνουμε σε μια λεκανίτσα και τα χτυπάμε με το μίξερ προσθέτοντας και τη ζάχαρη.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε το φαρίνάπ και το κονιάκ.
  3. Σε μια άλλη λεκανίτσα χτυπάμε τα ασπράδια (ξεχωριστά από τους κρόκους) ώστε να γίνουν μαρέγκα.
  4. Προσθέτουμε τους κρόκους στο μείγμα με τα υπόλοιπα υλικά.
  5. Στο τέλος προσθέτουμε και τη μαρέγκα σιγά-σιγά χτυπώντας πάντα παράλληλα το μίξερ. ΠΡΟΣΟΧΗ το μυστικό της επιτυχίας είναι στο ρίξιμο της μαρέγκας: θα πρέπει να τη ρίχνουμε σιγα-σιγα με το πιρούνι.
  6. Βάζουμε το μείγμα σε στογγυλό - ψηλό πυρέξ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτάκια περίπου.
  7. Σερβίρετε ζεστό με κρέμα γάλακτος ή παγωτο.
Καλή επιτυχία!

Σχετικές συνταγές

    35 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ, 16-9-07  
    #
    Σχόλιο από Κάτια, 3-1-08  
    το άφησα 5 λεπτακια λιγότερο και έβαλα σχεδόν την διπλασια σοκολάτα. Δεν έμεινε ούτε δείγμα!!!
    #
    Σχόλιο από ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ, 27-1-08  
    Εβαλα παραπανω σοκολατα, με σοκολατα γαλακτος και στο αλευρι προσθεσα 1/2 κουταλακι baking powder.Οσο για το χρονο ψησιματος, 15 λεπτα. Το αποτελεσμα:ΘΕΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!! Οσοι ειστε σε διαιτα μην το δοκιμασετε!!!!!!!!Ταιριαζει φοβερα με παγωτο βανίλια, σαντιγυ και...οτι αλλο τραβαει η ορεξη μας!!!! Τωρα δεν προκειται να ξαναφαω σε cafe σουφλεδακι. Χι χι χι
    #
    Σχόλιο από Vassiliki, 17-2-08  
    γεια σας και απο μένα. ειμαι καινούρια στο site αυτό και έχω ξετρελαθεί.
    έφτιαξα το σουφλε και έβαλα παραπάνω σοκολάτα, δηλαδή αντί για 250 γρ έβαλα 400. το σουφλε βγηκε πολύ νόστιμο αλλά δε βγήκε υγρό . έτσι πρέπει να βγαίνει σταθερό ή όταν το κόβεισ να πέφτει η σοκολάτα???
    #
    Σχόλιο από mama, 17-2-08  
    Πρέπει να είναι υγρό μέσα,μήπως το παραέψησες?ή μήπως είναι πολύ δυνατός ο φούρνος σου.Να το βάζεις σε μικρό πηρέξ και να το ψήσεις λίγοτερο κα στην αντίσταση όχι στον αέρα??? δοκίμασε και πές μας...
    #
    Σχόλιο από Theogr, 18-2-08  
    Προσπάθησα πολύ να μην το φάω μόνος μου!!!. Πρέπει να το έψησα και 'γω πολύ γιατί δεν έμεινε υγρό. Μήπως παίζει ρόλο ότι την προετοιμασία την έκανα με Θερμομίξ αντί για μπαίν –μαρί;Πρόσθεσα και πολύ λίγη βανίλια
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 19-5-08  
    Το έφτιαξα προχτές. Έβαλα κι εγώ παραπάνω σοκολάτα όπως πρότειναν οι φίλοι εδώ (400γρ). Η ποσότητα είναι αρκετά μεγάλη (βγήκαν 10 ατομικά φορμάκια συν μια μέτρια στρογγυλή φορμίτσα). Ήταν εξαιρετικά φουσκωτό, αφράτο πολύ και βέβαια πολύ νόστιμο. Όμως ούτε σε εμένα έρρεε σοκολάτα από μέσα. Δε νομίζω ότι το έψησα πολύ. Φυσικά φαγώθηκε όλο γιατί ήταν πολύ νόστιμο όπως είπα (μάλιστα γνώμη μου πως καλύτερο ήταν και χωρίς το παγωτό), αλλά θα προτιμούσα να έβλεπα τη σοκολάτα να τρέχει...
    #
    Σχόλιο από Pixie, 4-6-08  
    Μου τρέχουν τα σάλια και μόνο που το ακούω, τώρα μάλιστα που έχω και εξετάσεις είναι ότι πρέπει.Μπράβο!
    #
    Σχόλιο από Pixie, 4-6-08  
    Μου τρέχουν τα σάλια και μόνο που το ακούω, τώρα μάλιστα που έχω και εξετάσεις είναι ότι πρέπει.Μπράβο!
    #
    Σχόλιο από ΖΑΓΟΣ, 11-10-08  
    Έχετε δοκιμάσει να βάλετε στο κέντρο του σουφλέ πριν το ψήσιμο φυσικά, ένα κομμάτι σοκολάτας????Και αν ψηθεί λίγο παραπάνω η σοκολάτα σίγουρα θα ρέει άφθονη!!!!!
    #
    Σχόλιο από alex_kid, 18-11-08  
    Επειδή είμαι καινούριος με τη μαγειρική, θα ήθελα να ρωτήσω το 3 κ.σ φαριναπ τι σημαίνει; Ας βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ
    #
    Σχόλιο από _Ratatouille_, 18-11-08  
    3 κουταλιές σούπας φαρινάπ :)
    #
    Σχόλιο από alex_kid, 18-11-08  
    thank you :-)
    #
    Σχόλιο από @thin@!!!, 20-11-08  
    Το έφτιαξα χτες. Κι εγω έβαλα τη διπλάσια σοκολάτα και λίγο μπεικιν, το χώρισα σε μία μεγάλη φόρμα και 5 ατομικά μικρά. Τα έψησα όλα 15 λεπτά. Τα φορμάκια ήθελαν μάλλον λιγότερο γιατί η σοκολάτα δεν έρεε από μέσα. Το μεγάλο όμως.....σοκολαση.......δε φουσκωσε πάρα πολύ, αλλα δεν πειραξε κανεναν...!!! Απλά απιστευτα νόστιμο...
    Μονο που την επομενη φορα θα ζητησω βοηθεια στην προετοιμασια του γιατι ομολογω οτι εκανα χαλια την κουζινα προσπαθωντας με το ενα χερι να ανακατευω το μιγμα με το μιξερ και με το αλλα να ριχνω τη μαρεγκα προσεκτικα....!
    #
    Σχόλιο από marw79, 22-11-08  
    πολύ καλό το σουφλέ μόνο όταν το έβγαλα από το φούρνο ενώ είχε φουσκώσει μέτα από λίγο έπεσε!!!!Βέβαια αυτό δεν με πείραζει και τόσο αφού από γεύση έγινε απίθανο!!!!
    #
    Σχόλιο από ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ, 26-11-08  
    Για εξτρα αρωμα, βαλτε στο μειγμα και πουδρα φουντουκι ή ξύσμα πορτοκάλι.mmmmm....
    #
    Σχόλιο από nikoula, 12-1-09  
    απλα τελειο!
    το εχω κανει 3 φορες και τις 3 ξετρελαθηκαμε!!!
    #
    Σχόλιο από tosodoula203, 1-4-09  
    Είναι η πρώτη συνταγή για σουφλέ σοκολάτας που δοκιμάζω και όλη η παρέα ξετρελάθηκε...!!!!...Είμαι φοιτήτρια και δεν έχω όλες τις ανέσεις στην κουζίνα μου, γι'αυτό το μίγμα το ανακάτεψα με το χέρι κ όχι με μίξερ..δεν είδα όμως να ενοχλήθηκαν τα σουφλεδάκια μου...Σήμερα θα δοκιμάσω να το φτιάξω σε μεγάλο πιρέξ γιατί στα ατομικά βγήκε απλά μαλακό το εσωτερικό κ όχι υγρό...θα σας ενημερώσω σύντομα λοιπόν...
    #
    Σχόλιο από tosodoula203, 2-4-09  
    Είναι απλά τέλειο....!!!!!...όπως είπα πιο πάνω δοκίμασα να κάνω τη συνταγή κ σε μεγάλο πιρέξ.Και τις δύο φορές που έκανα τη συνταγή χρησιμοποίησα 400γρ κουβερτούρα.Άφησα το ΠΙΡΕΞ για 20 λεπτά ακριβώς στον φούρνο κ η σοκολάτα στο εσωτερικό έμεινε πάρα πολυ ρευστή...στο πάνω μέρος υπάρχει μία λεπτή φλίδα που έτρεμε όταν το έβγαζα!!!!....πρέπει να είναι ΤΟΣΟ υγρό..???....πάντως είναι απίστευτα νόστιμο....τύφλα να'χει το Διεθνές...χαχα
    #
    Σχόλιο από melisoula, 2-4-09  
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΡΕΛΕΝΟΜΕ ΓΙΑ ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    21 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ, 16-9-07  
    #
    Σχόλιο από Κάτια, 3-1-08  
    το άφησα 5 λεπτακια λιγότερο και έβαλα σχεδόν την διπλασια σοκολάτα. Δεν έμεινε ούτε δείγμα!!!
    #
    Σχόλιο από Theogr, 18-2-08  
    Προσπάθησα πολύ να μην το φάω μόνος μου!!!. Πρέπει να το έψησα και 'γω πολύ γιατί δεν έμεινε υγρό. Μήπως παίζει ρόλο ότι την προετοιμασία την έκανα με Θερμομίξ αντί για μπαίν –μαρί;Πρόσθεσα και πολύ λίγη βανίλια
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 19-5-08  
    Το έφτιαξα προχτές. Έβαλα κι εγώ παραπάνω σοκολάτα όπως πρότειναν οι φίλοι εδώ (400γρ). Η ποσότητα είναι αρκετά μεγάλη (βγήκαν 10 ατομικά φορμάκια συν μια μέτρια στρογγυλή φορμίτσα). Ήταν εξαιρετικά φουσκωτό, αφράτο πολύ και βέβαια πολύ νόστιμο. Όμως ούτε σε εμένα έρρεε σοκολάτα από μέσα. Δε νομίζω ότι το έψησα πολύ. Φυσικά φαγώθηκε όλο γιατί ήταν πολύ νόστιμο όπως είπα (μάλιστα γνώμη μου πως καλύτερο ήταν και χωρίς το παγωτό), αλλά θα προτιμούσα να έβλεπα τη σοκολάτα να τρέχει...
    #
    Σχόλιο από Pixie, 4-6-08  
    Μου τρέχουν τα σάλια και μόνο που το ακούω, τώρα μάλιστα που έχω και εξετάσεις είναι ότι πρέπει.Μπράβο!
    #
    Σχόλιο από Pixie, 4-6-08  
    Μου τρέχουν τα σάλια και μόνο που το ακούω, τώρα μάλιστα που έχω και εξετάσεις είναι ότι πρέπει.Μπράβο!
    #
    Σχόλιο από alex_kid, 18-11-08  
    thank you :-)
    #
    Σχόλιο από @thin@!!!, 20-11-08  
    Το έφτιαξα χτες. Κι εγω έβαλα τη διπλάσια σοκολάτα και λίγο μπεικιν, το χώρισα σε μία μεγάλη φόρμα και 5 ατομικά μικρά. Τα έψησα όλα 15 λεπτά. Τα φορμάκια ήθελαν μάλλον λιγότερο γιατί η σοκολάτα δεν έρεε από μέσα. Το μεγάλο όμως.....σοκολαση.......δε φουσκωσε πάρα πολύ, αλλα δεν πειραξε κανεναν...!!! Απλά απιστευτα νόστιμο...
    Μονο που την επομενη φορα θα ζητησω βοηθεια στην προετοιμασια του γιατι ομολογω οτι εκανα χαλια την κουζινα προσπαθωντας με το ενα χερι να ανακατευω το μιγμα με το μιξερ και με το αλλα να ριχνω τη μαρεγκα προσεκτικα....!
    #
    Σχόλιο από marw79, 22-11-08  
    πολύ καλό το σουφλέ μόνο όταν το έβγαλα από το φούρνο ενώ είχε φουσκώσει μέτα από λίγο έπεσε!!!!Βέβαια αυτό δεν με πείραζει και τόσο αφού από γεύση έγινε απίθανο!!!!
    #
    Σχόλιο από nikoula, 12-1-09  
    απλα τελειο!
    το εχω κανει 3 φορες και τις 3 ξετρελαθηκαμε!!!
    #
    Σχόλιο από tosodoula203, 1-4-09  
    Είναι η πρώτη συνταγή για σουφλέ σοκολάτας που δοκιμάζω και όλη η παρέα ξετρελάθηκε...!!!!...Είμαι φοιτήτρια και δεν έχω όλες τις ανέσεις στην κουζίνα μου, γι'αυτό το μίγμα το ανακάτεψα με το χέρι κ όχι με μίξερ..δεν είδα όμως να ενοχλήθηκαν τα σουφλεδάκια μου...Σήμερα θα δοκιμάσω να το φτιάξω σε μεγάλο πιρέξ γιατί στα ατομικά βγήκε απλά μαλακό το εσωτερικό κ όχι υγρό...θα σας ενημερώσω σύντομα λοιπόν...
    #
    Σχόλιο από tosodoula203, 2-4-09  
    Είναι απλά τέλειο....!!!!!...όπως είπα πιο πάνω δοκίμασα να κάνω τη συνταγή κ σε μεγάλο πιρέξ.Και τις δύο φορές που έκανα τη συνταγή χρησιμοποίησα 400γρ κουβερτούρα.Άφησα το ΠΙΡΕΞ για 20 λεπτά ακριβώς στον φούρνο κ η σοκολάτα στο εσωτερικό έμεινε πάρα πολυ ρευστή...στο πάνω μέρος υπάρχει μία λεπτή φλίδα που έτρεμε όταν το έβγαζα!!!!....πρέπει να είναι ΤΟΣΟ υγρό..???....πάντως είναι απίστευτα νόστιμο....τύφλα να'χει το Διεθνές...χαχα
    #
    Σχόλιο από melisoula, 2-4-09  
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΡΕΛΕΝΟΜΕ ΓΙΑ ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!
    #
    Σχόλιο από PNEROUTSOS, 26-9-09  
    ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ, ΦΟΒΕΡΟ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΑΨΟΓΟ, ΘΕΙΚΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΤΛ ΚΤΛ... ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΡΙΜΑ!!!! ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ
    #
    Σχόλιο από gwgw3000, 12-3-10  
    ηταν πεντανοστιμο αλλα οταν το εκοψα στο κεντρο ξεφουσκωσε κ ηταν ασχημο αλλα απο γευση super.........thanks
    #
    Σχόλιο από eirini25, 1-10-10  
    Μόλις το έφτοιαξα κι εγω!μόνο που έγινε λιγο πικρό..την επόμενη φορα θα βάλω περισσότερη άχνη!κατα τ'άλλα πολυ καλό κι αφράτο! :)
    #
    Σχόλιο από giam-giam, 25-10-10  
    ωραιο μου βγηκε, αλλα πολυ νερουλο και ας το αφησα 5 λεπτα παραπανω απ οτι ελεγε η συνταγη.
    #
    Σχόλιο από choco-ion, 19-12-10  
    Καλησπέρα! θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι ακριβως το φαρινάπ γιατί δεν το πολύ κατάλαβα...είναι το αλεύρι φαρίνα μήπως??? :/
    #
    Σχόλιο από vikara, 23-11-12  
    #
    Σχόλιο από christmast, 19-10-13  
    Μου άρεσε πολύ, αλλά η σοκολάτα δεν έρεε από το εσωτερικό, παρόλο που δεν το έψησα παραπάνω.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    10 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από Vassiliki, 17-2-08  
    γεια σας και απο μένα. ειμαι καινούρια στο site αυτό και έχω ξετρελαθεί.
    έφτιαξα το σουφλε και έβαλα παραπάνω σοκολάτα, δηλαδή αντί για 250 γρ έβαλα 400. το σουφλε βγηκε πολύ νόστιμο αλλά δε βγήκε υγρό . έτσι πρέπει να βγαίνει σταθερό ή όταν το κόβεισ να πέφτει η σοκολάτα???
    #
    Σχόλιο από mama, 17-2-08  
    Πρέπει να είναι υγρό μέσα,μήπως το παραέψησες?ή μήπως είναι πολύ δυνατός ο φούρνος σου.Να το βάζεις σε μικρό πηρέξ και να το ψήσεις λίγοτερο κα στην αντίσταση όχι στον αέρα??? δοκίμασε και πές μας...
    #
    Σχόλιο από alex_kid, 18-11-08  
    Επειδή είμαι καινούριος με τη μαγειρική, θα ήθελα να ρωτήσω το 3 κ.σ φαριναπ τι σημαίνει; Ας βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ
    #
    Σχόλιο από _Ratatouille_, 18-11-08  
    3 κουταλιές σούπας φαρινάπ :)
    #
    Σχόλιο από xaiko, 16-4-09  
    Φοβερή συνταγή!πραγματική σοκόλαση!!!έχω όμως ένα πρόβλημα...το έχω φτιάξει πολλές φορές αλλλά όταν πάω να το βγάλω να το σερβίρω μου κολλάει στο πυρέξ και σπάει με αποτέλεσμα να χαλάει το όμορφο σχήμα που έχει πάρει και να χύνεται η σοκολάτα στην πιατέλα.έχω δοκιμάσει να βουτηρώσω πριν το πυρέξ καλά αλλά τίποτα πάλι τα ίδια.μπορεί να με βοηθήσει κάποιος τι κάνω λάθος???plz...!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από voula00, 24-9-09  
    μπορω να βαλω λιγοτερα αυγα?
    #
    Σχόλιο από agroula, 19-2-10  
    Φαίνεται πολύ ωραίο, εχω όμως μια απορία μπορώ να βάλω λιγότερα αυγά ας πούμε 4 αντί για 6?????
    #
    Σχόλιο από ylikatzu, 3-10-10  
    να ρωτησω το κονιακ ειναι απαραιτητο?δηλαδη μπαινει μονο για την γευση ή για να γινει καλυτερο το μειγμα?
    #
    Σχόλιο από Ginger, 20-12-10  
    Φαρινάπ είναι το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του. Αν δεν έχεις μπορείς να βάλεις απλό αλεύρι με baking powder.
    #
    Σχόλιο από choco-ion, 21-12-10  
    Σ'ευχαριστώ πολύ Ginger για την διευκρίνηση!!! :)

    4 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ, 27-1-08  
    Εβαλα παραπανω σοκολατα, με σοκολατα γαλακτος και στο αλευρι προσθεσα 1/2 κουταλακι baking powder.Οσο για το χρονο ψησιματος, 15 λεπτα. Το αποτελεσμα:ΘΕΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!! Οσοι ειστε σε διαιτα μην το δοκιμασετε!!!!!!!!Ταιριαζει φοβερα με παγωτο βανίλια, σαντιγυ και...οτι αλλο τραβαει η ορεξη μας!!!! Τωρα δεν προκειται να ξαναφαω σε cafe σουφλεδακι. Χι χι χι
    #
    Σχόλιο από ΖΑΓΟΣ, 11-10-08  
    Έχετε δοκιμάσει να βάλετε στο κέντρο του σουφλέ πριν το ψήσιμο φυσικά, ένα κομμάτι σοκολάτας????Και αν ψηθεί λίγο παραπάνω η σοκολάτα σίγουρα θα ρέει άφθονη!!!!!
    #
    Σχόλιο από ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ, 26-11-08  
    Για εξτρα αρωμα, βαλτε στο μειγμα και πουδρα φουντουκι ή ξύσμα πορτοκάλι.mmmmm....
    #
    Σχόλιο από marina_m, 15-5-11  
    Το εφτιαξα και ειναι υπεροχο!!!
    Η μονη "παραλλαγη" που εκανα ηταν οτι εβαλα στο κεντρο 2 εως 3 κομματια κουβερτουρα και μετα το εψησα.
    Θεικο!!!!

    Σχετικά άρθρα

    Νερό στη σοκολάτα: τι κάνουμε;
    Το “σοκολατένιο ατύχημα” και η λύση του Σαν...
    Ασφαλή νωπά αυγά
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορ...
    Τα αυγά στην κουζίνα μας
    Τελικά; Είναι το μέγεθος που μετράει ή είναι η ...
    Η συντήρηση των αυγών
    Βρείτε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για τα αυγά, πό...
    Σοκολατένια μυστικά
    Υπάρχει άλλο υλικό που να είναι τόσο θεσπέσιο; ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Γλυκά
    Ένα βιβλίο 52 αγαπημένων συνταγών, του/της maria.m
    ανθολόγιο συνταγών
    Ένα βιβλίο 199 αγαπημένων συνταγών, του/της littlesugar
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 18 αγαπημένων συνταγών, του/της giam-giam
    οι συνταγες ΜΟΥ
    Ένα βιβλίο 40 αγαπημένων συνταγών, του/της katerinantho
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 348 αγαπημένων συνταγών, του/της idrohoa