κύρια φωτογραφία συνταγής Σουφλέ του τοστ

Σουφλέ του τοστ

8 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Αθηνά Αθηνά
Αθηνά Αθηνά @cook_8483572
Thessaloníki

Σούπερ μεζές.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι απο την θεία του άντρα μου την Λαμπρινή.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4-5 άτομα
  1. 1,5 πακέτο ψωμάκια του τόστ
  2. 1,5 κονσέρβα καλαμπόκι
  3. 1,5 κονσερβα μανιτάρι (ολόκληρο ή κομμένο)
  4. 10 φέτες ζαμπόν της επιλογής σας σε κυβάκια
  5. κυβάκια παριζάκι σε
  6. 0.5 κιλό τυρί φέτα τριμμένο
  7. 2 κουτάκια κρέμα γαλακτος
  8. μυρωδικά

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ενα πυρέξ που του βαλαμε λαδόκολα βουτυρώνουμε μια σειρά απο φέτες τοστ και τις στρώνουμε.

  2. 2

    Σε ένα βαθύ μπωλ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το καλαμπόκι, τα μανιτάρια το ζαμπόν και μισό απο το τυρί μας και ανακατεύουμε πολύ καλά. Στις ήδη βουτυρωμένες φέτες απλώνουμε το μίγμα καλά.

  3. 3

    Σκεπάζουμε το μίγμα με φέτες τοστ και επαναλαμβάνουμε με το μίγμα.

  4. 4

    Προσθέτω απο πάνω άλλη μια σειρά απο φέτες, βουτυρωμένες, του τοστ και το βάζω στον φούρνο στους 180 βαθμούς και περιμένω να ροδίσει.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Αθηνά Αθηνά
στις
Thessaloníki