Σουφλέ του τοστ
Σούπερ μεζές.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι απο την θεία του άντρα μου την Λαμπρινή.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ενα πυρέξ που του βαλαμε λαδόκολα βουτυρώνουμε μια σειρά απο φέτες τοστ και τις στρώνουμε.
-
2
Σε ένα βαθύ μπωλ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το καλαμπόκι, τα μανιτάρια το ζαμπόν και μισό απο το τυρί μας και ανακατεύουμε πολύ καλά. Στις ήδη βουτυρωμένες φέτες απλώνουμε το μίγμα καλά.
-
3
Σκεπάζουμε το μίγμα με φέτες τοστ και επαναλαμβάνουμε με το μίγμα.
-
4
Προσθέτω απο πάνω άλλη μια σειρά απο φέτες, βουτυρωμένες, του τοστ και το βάζω στον φούρνο στους 180 βαθμούς και περιμένω να ροδίσει.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια