Σουφλέ χορταρικών
Ένα πολύ φθηνό και υπέροχο πιάτο για κάθε περίσταση!
Λίγα μυστικά ακόμα
Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ταψί με τέτοιο μέγεθος ώστε να μην βγεί πολύ χοντρό το σουφλέ.Το μείγμα αυτό φουσκώνει για αυτό πρέπει να υπολογίσουμε ότι το τελικό του ύψος θα είναι 1 με 2 δάχτυλα πιο ψηλό από ότι είναι πριν ψηθεί.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τα χόρτα και τα βράζουμε με αλάτι.
-
2
Όταν βράσουν τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια αλλά όχι ψιλοκομμένα.
-
3
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και μετά προσθέτουμε το γάλα, το τυρί, το βούτυρο, τη φέτα, τους κύβους λιωμένους και το αλάτι.
-
4
Βάζουμε σε πυρέξ τα χόρτα, τα περιχύνουμε με το μείγμα του αυγού και ανακατεύουμε ελαφρά.
-
5
Ψήνουμε στους 180°C για 40' λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια