Σουφλέ ζυμαρικών φοιτητικό
Λίγα και απλά υλικά. Πανεύκολη και χιλιοδοκιμασμένη συνταγή χωρίς δοσολογίες κατάλληλη για φοιτητές. Δεν γίνεται να αποτύχει ΠΟΤΕ!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Χρησιμοποιούμε ό,τι τυρί ή αλλαντικό βρίσκουμε στο ψυγείο μας γι΄αυτό είναι και φοιτητικό. Δεν χρειάζονται δοσολογίες απλά με το μάτι υπολογίζουμε τα τυριά κ τα αλλαντικά να υπάρχουν παντού όσο αρέσει στον καθένα. Προτιμώ το μπέικον γιατί δίνει τέλεια καπνιστή γεύση. Εχω χρησιμοποιήσει ακόμα και τυρί φέτα γιατί δεν υπήρχε τίποτε άλλο και ήταν το ίδιο απολαυστικό!ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! Ανακατεύουμε κάθε τόσο για να μην ξεραθεί το πάνω στρώμα των μακαρονιών.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα μακαρόνια φροντίζουμε να μην τα παραβράσουμε αλλά να κρατάνε γιατί θα μπει και στον φούρνο.
-
2
Κόβουμε σε κομματάκια το μπέικον ή τα λουκανικάκια ή τις φέτες ζαμπόν.
-
3
Αν χρησιμοποιήσουμε φέτες τυριού που μας έχουν ξεμείνει απ΄τα τοστ τα κόβουμε κομματάκια για να πάνε παντού.
-
4
Παίρνουμε ένα ταψάκι οποιοδήποτε υπάρχει βάζουμε μέσα τα μακαρόνια και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά να πάνε παντού τα τυριά και τα αλλαντικά.
-
5
Βάζουμε το ταψάκι στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 20-25 λεπτά.
Σχόλια (8)