κύρια φωτογραφία συνταγής Σουφλέ ζυμαρικών το ελληνικό

Σουφλέ ζυμαρικών το ελληνικό

8 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
lameda
lameda @cook_8502397

Σουφλέ που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη άπειρες φορές..

Λίγα μυστικά ακόμα

Αφήστε το λίγο να κρυώσει να τραβήξει τα ζουμιά του και να κοπεί καλύτερα

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

60 Minutes
8 μερίδες μεγάλες
  1. 1 πακέτο ζυμαρικά όποιο θέλετε (εγώ βάζω ταλιατέλες)
  2. 1 κονκασέ
  3. 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  4. λίγο μαιντανό
  5. όσο μπέικον θέλουμε ψιλοκομμένο
  6. 150 γρ τυρί έμενταλ τριμμένο
  7. 150 γρ τυρί ρεγκάτο τριμμένο
  8. 150 γρ τυρί γκουντα τριμμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράστε τα ζυμαρικά al dente σε άφθονο αλατισμένο νερό και λίγο λάδι. Στραγγίστε τα.

  2. 2

    Βάλτε τα ζυμαρικά σε ένα μεγάλο πυρέξ και προσθέστε το μαιντανό, το μπέικον, την πιπεριά, το κονκασέ.

  3. 3

    Ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά να πάνε παντού.

  4. 4

    Απο πάνω βάλτε το έμμενταλ, μετά το γκούντα και τελευταίο το ρεγκάτο.

  5. 5

    Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος φροντίζοντας να πάει παντού.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

lameda
lameda @cook_8502397
στις