Σουφλέ ζυμαρικών το ελληνικό
Σουφλέ που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπη άπειρες φορές..
Λίγα μυστικά ακόμα
Αφήστε το λίγο να κρυώσει να τραβήξει τα ζουμιά του και να κοπεί καλύτερα
Υλικά
-
1 πακέτο ζυμαρικά όποιο θέλετε (εγώ βάζω ταλιατέλες)
-
1 κονκασέ
-
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
-
λίγο μαιντανό
-
όσο μπέικον θέλουμε ψιλοκομμένο
-
150 γρ τυρί έμενταλ τριμμένο
-
150 γρ τυρί ρεγκάτο τριμμένο
-
150 γρ τυρί γκουντα τριμμένο
-
1 μεγάλη κρέμα γάλακτος
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράστε τα ζυμαρικά al dente σε άφθονο αλατισμένο νερό και λίγο λάδι. Στραγγίστε τα.
-
2
Βάλτε τα ζυμαρικά σε ένα μεγάλο πυρέξ και προσθέστε το μαιντανό, το μπέικον, την πιπεριά, το κονκασέ.
-
3
Ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά να πάνε παντού.
-
4
Απο πάνω βάλτε το έμμενταλ, μετά το γκούντα και τελευταίο το ρεγκάτο.
-
5
Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος φροντίζοντας να πάει παντού.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια