Σουφλέ ζυμαρικών
Ενα πολύ νόστιμο σουφλέ, θα το φάνε όλοι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το μυστικό για να μην λασπώσει το σουφλέ είναι να μείνει στο ψυγείο από 8 ώρες και πάνω. Εγώ όταν το έφτιαξα για τα γεννέθλια του γιού μου, το έφτιαξα την προηγούμενη μέρα. Τό άφησα το ψυγείο για σχεδόν μία ολόκληρη μέρα. Το αποτέλεσμα ήταν να φάνε ακόμα και αυτοί που είναι δύσπιστοι με το σουφλέ.
Υλικά
-
1 πακέτο ταλιατέλες
-
300 γρ. γκουντα τριμμένο
-
300 γρ. ενταμ τριμμένο
-
300 γρ. ρεγγάτο τριμμένο
-
2 κρέμες γάλακτος μικρές
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τις ταλιατέλες και τις ζεματάμε με βούτυρο ή λάδι.
-
2
Σε ένα πυρέξ βάζουμε μια στρώση ταλιατέλες, 1 στρώση τυριά, 1 στρώση ταλιατέλες και στο τέλος μια στρώση τυριά.
-
3
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στο ψυγείο για 8 ώρες και περισσότερο. Λίγο πριν σερβίρουμε ρίχνουμε τις κρέμες και ψήνουμε στον αέρα στους 200 βαθμούς.
-
4
(άν θέλετε και σε όποιον αρέσει μπορεί να προσθέσει ζαμπόν)
Σχόλια (15)
μπέικον και πιπεριά γίνεται τέλειο....