Nikoleta_Lab
Nikoleta_Lab @cook_8512199

Ζουμερά σοκολατένια σουφλεδάκια! Είναι πολύ εύκολο και γρήγορο γλυκό!

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα σουφλεδάκια θα φαίνονται άψητα όταν τα βγάλετε από τον φούρνο αλλά ΔΕΝ είναι!  Πρέπει να είναι μαλακά για να είναι ζουμερά και να παραμείνει λιωμένη η σοκολάτα μέσα!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 - 25
  1. 1 κουβερτούρα (250 γρ)
  2. 3 αυγά (σε θερμοκρασία δωματίου)
  3. 100 γρ. βούτυρο
  4. 100 γρ. ζάχαρη
  5. 50 γρ. αλεύρι φαρινάπ (κατά προτίμηση)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώνουμε σε μπεν μαρί τα 200 γρ. κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο.

  2. 2

    Σε ένα μπολ χτυπάμε τη ζάχαρη, τα αυγά και το αλεύρι και έπειτα προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα με το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να πάει παντού.

  3. 3

    Αδειάζουμε το μείγμα στα χάρτινα φορμάκια (τα γεμίζουμε μέχρι τη μέση) και τρίβουμε από πάνω κομματάκια από τα υπόλοιπα 50 γρ. κουβερτούρας.

  4. 4

    Τοποθετούμε τα φορμάκια σε ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για περίπου 20' (μπορεί και 5΄ λιγότερα αν ο φούρνος σας είναι δυνατός).

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (2)

kimievias99
kimievias99 @cook_8513576
τα έφτιαξα σήμερα αλλά μετά από 2 ώρες ψιλοξεράθηκαν από πάνω..Θα τα βάλω αύριο στο μικροκυμάτων να τα ζεστάνω πριν τα φάμε να δω αν μαλακώσουν.Τι λες;;;;

Από

Nikoleta_Lab
Nikoleta_Lab @cook_8512199
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα