Σουλτάνα με μπαγιάτικο τσουρέκι
Η συνταγή ειναι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.
Υλικά
-
1 κεσεδάκι γιαουρτι
-
1/2 φλ. χυμό πορτοκάλι
-
1 ποτήρι γάλα
-
ξύσμα λεμονιού
-
1 βανίλια
-
1 φλυτζάνι ζάχαρη
-
1/2 κουτ. γλ. κανέλα
-
1 μπεικιν
-
6 αύγα
-
Παλιό τσουρέκι
-
Ζαχαρη - κανέλα για το πασπαλισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το τσουρέκι σε ψιλές φετες και το μισό στρώνουμε σε ενα ταψάκι.
-
2
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και τα περιχύνουμε πανώ στο τσουρέκι.
-
3
Στρώνουμε τις υπόλοιπες φέτες τσουρεκιου.
-
4
Σκεπάζουμε το ταψάκι με νάυλον και το αφήνουμε για 20 λεπτά.
-
5
Επειτα πασπαλίζουμε το γλυκό με την ζάχαρη και την κανέλα και το ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Σχόλια (7)