Σούπα τορτελίνι
Την σούπα αυτή την έφαγα στην Ιταλία. Είναι πολύ νόστιμη και ότι πρέπει για το κρύο.....
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσοχή στο αλάτι που θα ρίξετε λόγω του κύβου και της γέμισης τυριών που έχουν τα τορτελίνια. Αν θέλετε κατά το σερβίρισμα μπορείτε να ρίξετε και τριμμένο τυράκι.... Εγώ την έχω δοκιμάσει και με τορτελίνια ολικής άλεσης με γέμιση τυριών. Είναι πολύ νόστιμη...
Υλικά
-
1 πακέτο τορτελίνια (κατά προτίμηση με γέμιση τυριών)
-
1 κύβο ζωμό βοδινού
-
1 κουταλιά βούτυρο
-
αλάτι
-
πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε νερό στην κατσαρόλα να βράσει (η ποσότητα εξαρτάται από το πόσο ζουμάκι θέλετε στην σούπα σας)
-
2
Στην συνέχεια ρίχνουμε τον κύβο και αφήνουμε να πάρει άλλη μια βράση
-
3
Τέλος βάζουμε το βούτυρο, το αλάτι, τα τορτελίνια και το πιπέρι
-
4
Η σούπα μας είναι έτοιμη όταν ψηθούν τα τορτελίνια και σερβίρεται καυτή
Σχόλια (15)