Σούπα του Οκτωβρίου
Σούπα με λαχανικά και ζυμαρικά.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε το τριμμένο κρεμμύδι (χωρίς να το κάψουμε) και προσθέτουμε τα λαχανικά αφού τα έχουμε κόψει σε μικρά καρέ.
-
2
Γεμίζουμε την κατσαρόλα με νερό και το ζωμό κοτόπουλου κατά τα 3/4, προσθέτουμε τα μυρωδικά και τη σάλτσα ντομάτας και περιμένουμε να βράσουν τα λαχανικά.
-
3
Προσθέτουμε λίγο νερό στην κατσαρόλα (κατά προτίμηση ζεστό) και βάζουμε το αστράκι.
-
4
Χαμηλώνουμε τη φωτιά (γύρω στο 6-7), προσέχοντας πάντα μην κολλήσει το ζυμαρικό στον πάτο της κατσαρόλας.
-
5
Σερβίρουμε στα πιάτα, προσθέτοντας αν θέλουμε τριμμένο κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα για πιο ιταλική εκδοχή!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια