Σουπίτσα με σουσαμάκι ζυμαρικό και κιμά
Πολύ γρηγορο στο μαγείρεμα το κρέας και ιδάνικο φαγητό για το πέρασμα της αλεσμένης τροφής σε στερεά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Με το κιμά το κρέας ειναι σα να ειναι ήδη λιωμένο και μαγειρεύεται πολύ πιο γρήγορα από το να ηταν σε κομμάτι! Το μωρό μου τρελαίνεται και το τρώμε ήδη από 7 μηνών με 2 μόνο δοντάκια! Φυσικά στα υλικά κάνετε ότι παραλλαγή θέλετε!
Υλικά
-
2 κ.σ. κιμάς μοσχαρίσιος (ή άλλο κρέας της αρεσκείας σας)
-
2 κ.σ. σουσάμι ή πεπονάκι
-
ελαιόλαδο
-
λεμόνι κατά προτίμηση
-
τριμμενο καρότο στο λεπτό τρίφτη για γευση κατά προτίμηση
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε με νεράκι τον κιμά σε ένα κατσαρολάκι.
-
2
Μόλις ασπρίσει ο κιμάς πετάμε τον νερό και βάζουμε καθαρό ζεστό και αφηνουμε το κιμά να βράσει περίπου 15 λεπτά.
-
3
Προσθέτουμε λαδάκι, καρότο τριμμένο και το σουσαμάκι, αφηνουμε να βράσει.
Σχόλια (11)