κύρια φωτογραφία συνταγής Σουπίτσα με σουσαμάκι ζυμαρικό και κιμά

Σουπίτσα με σουσαμάκι ζυμαρικό και κιμά

Μαγειρεύτηκε 4 φορές
geotek
geotek @cook_8473533

Πολύ γρηγορο στο μαγείρεμα το κρέας και ιδάνικο φαγητό για το πέρασμα της αλεσμένης τροφής σε στερεά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Με το κιμά το κρέας ειναι σα να ειναι ήδη λιωμένο και μαγειρεύεται πολύ πιο γρήγορα από το να ηταν σε κομμάτι! Το μωρό μου τρελαίνεται και το τρώμε ήδη από 7 μηνών με 2 μόνο δοντάκια! Φυσικά στα υλικά κάνετε ότι παραλλαγή θέλετε!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

25 Minutes
  1. 2 κ.σ. κιμάς μοσχαρίσιος (ή άλλο κρέας της αρεσκείας σας)
  2. 2 κ.σ. σουσάμι ή πεπονάκι
  3. ελαιόλαδο
  4. λεμόνι κατά προτίμηση
  5. τριμμενο καρότο στο λεπτό τρίφτη για γευση κατά προτίμηση

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τσιγαρίζουμε με νεράκι τον κιμά σε ένα κατσαρολάκι.

  2. 2

    Μόλις ασπρίσει ο κιμάς πετάμε τον νερό και βάζουμε καθαρό ζεστό και αφηνουμε το κιμά να βράσει περίπου 15 λεπτά.

  3. 3

    Προσθέτουμε λαδάκι, καρότο τριμμένο και το σουσαμάκι, αφηνουμε να βράσει.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (4)

Σχόλια (11)

golfo
golfo @cook_8452627
πραγματι πολυ ωραιο φαγητακι για τα παιδακια.\nτο εφτιαχνα κι εγω στο Νινάκι μου με διαφορες παραλαγες καθε φορα για να μην το βαριέται.\nευχαριστω

Από

geotek
geotek @cook_8473533
στις