Sour Cream 2
Φτιάξτε τη δική σας sour cream.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μετά τις 24 ώρες διατηρείται στο ψυγείο μέχρι και 10 μέρες φτάνει να το ανοίγουμε και να το ανακατευουμε με κουταλι ανα τακτα χρονικά διαστήμτα.
Υλικά
-
1 κούπα κρέμα γάλακτος 15%-18% λιπαρά
-
4 κουταλιές βούτυρο γάλακτος
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεστένετε την κρέμα γάλακτος σε χαμηλή φωτιά μέχρι να φτάσει στους 22-24 βαθμούς.
-
2
Προσθέτετε το βούτυρο και ανακατευετε με τον αβγογδάρτη.
-
3
Βάζετε το μείγμα σε γυάλινο βαζάκι και αφού κρυώσει κλείνετε το καπάκι. Το αφήνεται για περίπου 24 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)