κύρια φωτογραφία συνταγής Sour Cream 2
machi
machi @cook_8454336

Φτιάξτε τη δική σας sour cream.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μετά τις 24 ώρες διατηρείται στο ψυγείο μέχρι και 10 μέρες φτάνει να το ανοίγουμε και να το ανακατευουμε με κουταλι ανα τακτα χρονικά διαστήμτα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κούπα κρέμα γάλακτος 15%-18% λιπαρά
  2. 4 κουταλιές βούτυρο γάλακτος

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεστένετε την κρέμα γάλακτος σε χαμηλή φωτιά μέχρι να φτάσει στους 22-24 βαθμούς.

  2. 2

    Προσθέτετε το βούτυρο και ανακατευετε με τον αβγογδάρτη.

  3. 3

    Βάζετε το μείγμα σε γυάλινο βαζάκι και αφού κρυώσει κλείνετε το καπάκι. Το αφήνεται για περίπου 24 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (4)

Η_μαμά_της_Ζέφυς
Η_μαμά_της_Ζέφυς @cook_8468834
Να σε φιλησω!! θα κανω σπιτικο κοσλα ( cole slow) και θα γυρισω να βαθμολογησω την συνταγη!!!!!

Από

machi
machi @cook_8454336
στις