κύρια φωτογραφία συνταγής Σπαγγέτι Carbomare

Σπαγγέτι Carbomare

7 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
kkostas
kkostas @cook_8450302

Spaghetti alla Carbonara με θαλασσινά!

Λίγα μυστικά ακόμα

Προσέξτε τα αβγά να μην γίνουν ομελέτα. Όταν ανακατεύουμε τα μακαρόνια με το αβγό είναι καλό να προσθέσουμε μερικές κουταλιές ζεστό νερό (περίπου 6 κουταλιές )

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 500 γραμ. σπαγγέτι
  2. 100 γραμ. καπνιστό μπέικον σε κύβους
  3. 100 γραμ. καλαμαράκια σε κύβους
  4. 100 γραμ. χταπόδι σε κύβους
  5. Περίπου 15 μύδια με το κέλυφος
  6. Αλάτι – πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε τα μακαρόνια στο νερό να βράσουν με λίγο αλάτι.

  2. 2

    Χτυπάμε τα αβγά.

  3. 3

    Σοτάρουμε το μπέικον, τα καλαμαράκια,το χταπόδι μέχρι να πάρουν χρώμα

  4. 4

    Προσθέτουμε τα μύδια και τα ψήνουμε μέχρι να φύγει όλο το νερό.

  5. 5

    Στραγγίζουμε τα μακαρόνια και τα βάζουμε ξανά στην κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά.

  6. 6

    Προσθέτουμε τα αβγά και ανακατεύουμε καλά. Όταν τα αβγά αρχίζουν να γίνονται κρεμώδη προσθέτουμε τα σοταρισμένα υλικά μας.

  7. 7

    Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με μπόλικο φρέσκο πιπέρι.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

kkostas
kkostas @cook_8450302
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα