Σπαγγέτι με φρέσκο σολομό και μπρόκολο
Μία απλή συνταγή που τρελαίνει τους πάντες!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι από το Gourmet.Προσέξτε το μπρόκολο μη βράσει πολύ, γιατί αλλιώς θα λιώσει μες στη σάλτσα.Το πιπέρι δεν έχει τύχει ποτέ να το προσθέσω στο σεβίρισμα- αυτό είναι στην κρίση του καθενός. Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόψτε τα μπουκετάκια του μπρόκολου, ξεπλύντε τα και ρίξτε τα σε αλατισμένο νερό που βράζει για 2-3 λεπτά και στραγγίστε.
-
2
Κόψτε το φιλέτο του σολομού σε μικρότερα κομμάτια,
-
3
Βάλτε το βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε το σκόρδο, τα κομμάτια του σολομού και το ξύσμα του λεμονιού.
-
4
Αλατίστε, σβήστε με τη βότκα και προσθέστε την κρέμα γάλακτος, το βρασμένο μπρόκολο και τον άνηθο.
-
5
Αφήστε τη σάλτσα σε μέτρια φωτιά για 4-5 λεπτά, προσέχοντας να μην πάρει βράση.
-
6
Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, στραγγίστε τα, ανακατέψτε με τη σάλτσα και σερβίρετε με αρκετό φρεσκοτριμμενο πιπέρι.
Σχόλια (5)