κύρια φωτογραφία συνταγής Σπαγγέτι με φρέσκο σολομό και μπρόκολο
m-k
m-k @cook_8462241
,ελλαδα

Μία απλή συνταγή που τρελαίνει τους πάντες!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι από το Gourmet.Προσέξτε το μπρόκολο μη βράσει πολύ, γιατί αλλιώς θα λιώσει μες στη σάλτσα.Το πιπέρι δεν έχει τύχει ποτέ να το προσθέσω στο σεβίρισμα- αυτό είναι στην κρίση του καθενός. Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
4 μερίδες
  1. 1 πακέτο σπαγγέτι
  2. 400 γρ. φιλέτο φρέσκου σολομού
  3. 1 μπουκετάκι μπρόκολου (περίπου 200 γρ.)
  4. 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  5. 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος άνηθος
  6. 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος full fat
  7. ξύσμα από 1 λεμόνι
  8. 1 σφηνάκι βότκα
  9. 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  10. αλάτι
  11. φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόψτε τα μπουκετάκια του μπρόκολου, ξεπλύντε τα και ρίξτε τα σε αλατισμένο νερό που βράζει για 2-3 λεπτά και στραγγίστε.

  2. 2

    Κόψτε το φιλέτο του σολομού σε μικρότερα κομμάτια,

  3. 3

    Βάλτε το βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε το σκόρδο, τα κομμάτια του σολομού και το ξύσμα του λεμονιού.

  4. 4

    Αλατίστε, σβήστε με τη βότκα και προσθέστε την κρέμα γάλακτος, το βρασμένο μπρόκολο και τον άνηθο.

  5. 5

    Αφήστε τη σάλτσα σε μέτρια φωτιά για 4-5 λεπτά, προσέχοντας να μην πάρει βράση.

  6. 6

    Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, στραγγίστε τα, ανακατέψτε με τη σάλτσα και σερβίρετε με αρκετό φρεσκοτριμμενο πιπέρι.

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

m-k
m-k @cook_8462241
Σ\'ευχαριστώ Νεφελάκι για τα πηρουνάκια!!!

Από

m-k
m-k @cook_8462241
στις
,ελλαδα