κύρια φωτογραφία συνταγής Σπαγγέτι με ωμή ντομάτα και ελιές
alfina
alfina @joanna1973

Αποκλειστικά καλοκαιρινή μακαρονάδα, χρειάζεται ώριμες και αρωματικές ντομάτες.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε στη σάλτσα να ρίξουμε μία κονσέρβα τόνο σε νερό στραγγισμένη. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

3 καλές μερίδες
  1. 1 πακέτο σπαγγέτι Νο 6
  2. 1 φλυτζανάκι ελαιόλαδο
  3. 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες, τριμμένες σε χοντρό τρίφτη
  4. 3 κ.σ. ελιές σε φέτες, του εμπορίου
  5. 2 κ.σ. κάππαρη ξαλμυρισμένη
  6. 1 κουταλάκι ρίγανη
  7. αλάτι
  8. μαυροπίπερο φρεσκοτριμμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό.

  2. 2

    Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε τις τριμμένες ντομάτες, τις ελιές, το λάδι, τη ρίγανη και το αλάτι.

  3. 3

    Μόλις βράσουν τα μακαρόνια, δεν τα ρίχνουμε στο σουρωτήρι, αλλά τα παίρνουμε μέσα από την κατσαρόλα με την τσιμπίδα και τα ρίχνουμε στο μπολ. Με αυτόν τον τρόπο, η σάλτσα ζεσταίνεται από το ζουμί των μακαρονιών.

  4. 4

    Μόλις βάλουμε όλα τα μακαρόνια, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε μαυροπίπερο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

Βαγγος 13
Βαγγος 13 @cook_8456372
καλημερα!!πολυ ωραια συνταγη και πολυ δροσερη την συνηθιζουμε τωρα το καλοκαιρι!!!και λιγη φετα δεν νομιζεις οτι θα πηγαινε????

Από

alfina
alfina @joanna1973
στις