Σπανάκι λεμονάτο τέλειο
Όταν είσαι εργαζόμενος/νη και το μεσημέρι σχολάς απ' την δουλειά σου και δεν ξέρεις τι να μαγειρέψεις? Αυτή η συνταγή εκτός ότι είναι πολύ οικονομική, ειναι πολύ μα πολύ εύκολη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο κοντινότερο μανάβικο τις γειτονιάς σου.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν δεν σας αρέσει το τυρί φέτα βάλτε ότι έχει το ψυγείο σας αλλά με την φετούλα είναι πιό νόστιμο εάν δεν θέλετε να βάλετε καθόλου τυράκι προσθέτουμε λίγο αλατάκι.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνω λίγο λάδι.
-
2
Ψιλοκόβω το σκορδάκι και τα κρεμμυδάκια.
-
3
Τα σοτάρω για λίγο σε χαμιλή φωτιά περίπου 3 λεπτά και προσθέτω το σπανάκι.
-
4
Τα αφήνω ολα μαζί να ψηθούν λίγο και προσθέτω λεμόνι (εγώ βάζω μπόλικο λεμονάκι μου αρέσει εσείς όσο σας αρέσει) τα αφήνω να ψηθούν καλά και κατεβάζω.
-
5
Τέλος προσθέτω και λίγη φέτα τυράκι και αυτο ήταν.
Σχόλια (13)