Σπανάκι με κόλιανδρο
Ζεστή σαλάτα που τρώγεται μόνη της ή σαν σαλτσούλα για μακαρόνια.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το τρώμε σαν ζεστή σαλάτα ή αν θέλουμε το ανακατεύουμε με ζυμαρικά, βάζουμε τυράκι ή και φέτα και έχουμε μία μακαρονάδα με σπανάκι. Στην εκδοχή της σαλάτας του πάει πολύ και το καρύδι.
Υλικά
-
350 γρ. σπανάκι τα τρυφερά φύλλα, πλυμμένο και κομμένο σε μεγάλες μπουκιές
-
1/2 ματσάκι κόλιανδρο (ή και παραπάνω αν σας αρέσει) ψιλοκομμένο
-
5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
ελαιόλαδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σωτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο το σπανάκι και τα κρεμμυδάκια μέχρι να μαλακώσουν.
-
2
Βάζουμε αλάτι και πιπέρι.
-
3
Όταν είναι έτοιμα, ρίχνουμε τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια