Σπανάκι στην κατσαρόλα με φέτα και αυγά
Ένας νόστιμος, εύκολος και γρήγορος τρόπος για να απολαύσετε τα σπανάκια!
Λίγα μυστικά ακόμα
Βασική προϋπόθεση για να γίνει το φαγητό γρήγορο είναι να έχω τα σπανάκια καθαρισμένα και ζεματισμένα. Εγώ συνήθως παίρνω πολλά κιλά σπανάκια και αφού πρώτα τα καθαρίσω και τα ζεματίσω, τα βάζω ανά 1 ή 2 κιλά στην κατάψυξη προσθέτοντας πάντα στα σπανάκια και ένα ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ρίχνω τα σπανάκια σε μια κατσαρόλα αφού πρώτα τα έχω ζεματίσει και τα έχω στραγγίσει από το νερό τους.
-
2
Προσθέτω 2 - 3 στροφές ελαιόλαδο, κόκκινο και μαύρο πιπέρι, ρίγανη, δυόσμο και αλάτι.
-
3
Ανακατεύω ώσπου να μαραθούν καλά τα σπανάκια και μετά από κανένα 10λεπτο ρίχνω μέσα την φέτα τριμμένη σε κομματάκια και τα αυγά (αφού πρώτα τα έχω χτυπήσει σε ένα μπωλ).
-
4
Ανακατεύω ώσπου να δέσουν τα αυγά και αποσύρω την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)