Σπανακοκούλουρα στα γρήγορα
Νόστιμα και εύκολα κουλουράκια με σπανάκι για όσους προσέχουν τη διατροφή τους!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε στην ίδια συνταγή να αντικαταστήσουμε το σπανάκι με καρότο! Καλή επιτυχία!
Υλικά
-
0.5 κιλό σπανάκι (κατεψυγμένο ή φρέσκο ζεματισμένο)
-
1 ποτηράκι κρασί λευκό
-
1 πρέζα αλάτι
-
λίγο πιπέρι
-
2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
-
1 κουταλιά της σούπας κεφαλοτύρι
-
αλεύρι όσο πάρει
-
1 σακουλάκι μπέικιν
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μία λεκάνη βάζουμε το σπανάκι, αφού το έχουμε στραγγίξει καλά αν είναι φρέσκο. Αν είναι κατεψυγμένο, το τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
-
2
Στη συνέχεια το αλάτι, το πιπέρι και το κρασί.
-
3
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το τυρί και σιγά σιγά το αλεύρι και το μπέικιν.
-
4
Πλάθουμε σε ότι σχήμα μας αρέσει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 για περίπου 30' αναλόγως το φούρνο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια