κύρια φωτογραφία συνταγής Σπανακοπρασόρυζο με σεφταλιά

Σπανακοπρασόρυζο με σεφταλιά

4 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Vyzantios Marios
Vyzantios Marios @cook_8521640
Athens, Greece

Σπανάκι με πρασο και σεφταλια, μια πολυ εύκολη συνταγη με απλά υλικα.,Ενα φαγητο που θα το αγαπήσετε για την ευκολία του και για τις βιταμίνες που περιέχει,

Λίγα μυστικά ακόμα

Όλο το μυστικό ειναι στο νερο που εχει η κατσαρόλα και η μέτρια φωτιά.Απο το λίπος που θα βγάλει η σεφταλια μπορουμε να ρίξουμε μερικές κουταλιές στο σπανάκι θα του τονώσει την γεύση και θα ειναι σαν να έχουμε ρίξει ζωμο κρέατος η κύβο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

45 Minutes
2 άτομα
  1. 300 γραμμάρια σπανάκι μέτρια κομμένο
  2. 1 μικρό πράσσο ή μισό μεγάλο
  3. 3 μικρές πιπεριές φλωρινης και κέρατο, όχι καυτερες
  4. 125 γραμμάρια ρύζι μακρύκοκο σπυρωτό
  5. αλάτι, πιπέρι
  6. 2 σφηνάκια ελαιόλαδο 
  7. λαιόλαδο 
  8. 4 σεφταλιές 

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζω το σπανάκι απο τα κοτσανια και το κόβω σε μικρά κομμάτια.

  2. 2

    Βάζω τις σεφταλιες στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.

  3. 3

    Κόβω το πρασο σε ροδέλες περίπου μισό πόντο.

  4. 4

    Κόβω τις πιπεριές σε κομματάκια.

  5. 5

    Τα ρίχνω όλα στην κατσαρόλα χωρις να τα στραγγίξω, την χρειάζομαι την υγρασία.

  6. 6

    Βράζω σε μέτρια φωτιά.

  7. 7

    Οταν αρχίσουν να κατεβάζουν νερά και πάρουν μια καλή βράση ρίχνουμε τη σόγια σως και μετα το ρύζι χωρις να προσθέσουμε νερο.

  8. 8

    Αλάτι, πιπέρι κατα προτίμηση.

  9. 9

    Μετα απο ενα τέταρτο με είκοσι λεπτά ειναι έτοιμο.

  10. 10

    Βγάζω απο τον φούρνο τις σεφταλιες.

  11. 11

    Σερβίρω με φέτα και ψωμι.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Vyzantios Marios
Vyzantios Marios @cook_8521640
στις
Athens, Greece