Σπανακοπρασόρυζο με σεφταλιά
Σπανάκι με πρασο και σεφταλια, μια πολυ εύκολη συνταγη με απλά υλικα.,Ενα φαγητο που θα το αγαπήσετε για την ευκολία του και για τις βιταμίνες που περιέχει,
Λίγα μυστικά ακόμα
Όλο το μυστικό ειναι στο νερο που εχει η κατσαρόλα και η μέτρια φωτιά.Απο το λίπος που θα βγάλει η σεφταλια μπορουμε να ρίξουμε μερικές κουταλιές στο σπανάκι θα του τονώσει την γεύση και θα ειναι σαν να έχουμε ρίξει ζωμο κρέατος η κύβο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζω το σπανάκι απο τα κοτσανια και το κόβω σε μικρά κομμάτια.
-
2
Βάζω τις σεφταλιες στον φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
-
3
Κόβω το πρασο σε ροδέλες περίπου μισό πόντο.
-
4
Κόβω τις πιπεριές σε κομματάκια.
-
5
Τα ρίχνω όλα στην κατσαρόλα χωρις να τα στραγγίξω, την χρειάζομαι την υγρασία.
-
6
Βράζω σε μέτρια φωτιά.
-
7
Οταν αρχίσουν να κατεβάζουν νερά και πάρουν μια καλή βράση ρίχνουμε τη σόγια σως και μετα το ρύζι χωρις να προσθέσουμε νερο.
-
8
Αλάτι, πιπέρι κατα προτίμηση.
-
9
Μετα απο ενα τέταρτο με είκοσι λεπτά ειναι έτοιμο.
-
10
Βγάζω απο τον φούρνο τις σεφταλιες.
-
11
Σερβίρω με φέτα και ψωμι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια