κύρια φωτογραφία συνταγής Σπανακόρυζο με κεφαλοτύρι
cherry@
cherry@ @cook_8466770
,

Το σπανακόρυζο σε αρτίσιμη εκδοχή, αφήνει στο τέλος τη γεύση του τυριού.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μία παραλλαγή του κλασσικού σπανακόρυζου που έφτιαχνε η μητέρα μου που δεν ξέρω απο πού το είδε ή το σκέφτηκε.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
4-5 άτομα
  1. 1 κιλό σπανάκι ψιλοκομμένο
  2. 4 κρεμμυδόπουλα ψιλοκομμένα
  3. 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  4. 1 ματσάκι άνηθο >>
  5. 3-4 ντομάτες τριμμένες η 1 κουτί κονκασέ
  6. 1/2 κούπα πουμαρό
  7. 2 κούπες ρύζι Καρολίνα
  8. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τσιγαρίζουμε σε λάδι το κρεμμύδι και τα κρεμμυδόπουλα.

  2. 2

    Ρίχνουμε το σπανάκι, τον άνηθο και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν.

  3. 3

    Ρίχνουμε τις ντομάτες, το πουμαρό, αλάτι, πιπέρι και νεράκι μέχρι να καλυφθούν τα υλικά.

  4. 4

    Οταν μαλακώσει το σπανάκι ρίχνουμε το ρύζι και 5΄πριν κατεβάσουμε απο τη φωτιά ρίχνουμε το τυρί κομμένο σε μέγεθος καρυδιού.

  5. 5

    Τρώγεται ζεστό όσο διατηρεί το τυρί τη μαστιχωτή του υφή.

Αντιδράσεις

Σχόλια

dcroula
dcroula @Roula1505
Μας άρεσε πάρα πολύ η προσθήκη του τυριού, έδωσε έξτρα νοστιμιά στο φαγητό.

Από

cherry@
cherry@ @cook_8466770
στις
,