Σπανακοτυρότουρτα
Ενα πολύ εμφανίσημο ορεκτικό με κρέπες και σπανάκι!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να φτιάξουμε μια πολύ ελαφριά μπεσαμέλ και να την προσθέσουμε στο σπανάκι, επίσης να πασπαλίσουμε με άνηθο πάνω από το μείγμα τυριού στο τέλος!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψήνουμε τις κρέπες μας.
-
2
Σοτάρουμε ελαφρά το σπανάκι στο λάδι με τα κρεμμύδια, ρίχνουμε αλατοπίπερο, μοσχοκάρυδο και κατεβάζουμε από τη φωτιά.Προσθέτουμε τον άνηθο, την φέτα χοντροτριμμένη, ανακατεύουμε τα υλικά. Αν θέλετε προσθέστε και 1 αυγό χτυπημένο.
-
3
Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψί και βάζουμε μια κρέπα, απάνω λίγη γέμιση από το σπανάκι, τυρί φέτα, πάλι κρέπα-σπανάκι – φέτα, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.
-
4
Τελειώνουμε με κρέπα.Χτυπάμε σε μπολ το αυγό με το γάλα και την παρμεζάνα, περιχύνουμε την πίτα-τούρτα.
-
5
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 30-40 λεπτά να ροδίσει.
-
6
Κόβουμε σε τρίγωνα κομματάκια και σερβίρουμε.
Σχόλια