Σπαραγγοκεφτέδες
Νοστιμότατο ορεκτικό με ένα άγνωστο στους πολλούς λαχανικό, το σπαράγγι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αλεύρι βάζω τόσο όσο χρειάζεται για να τραβήξει τα πολλά υγρά που βγάζει το σπαράγγι. Το καθάρισμα των σπαραγγιών γίνεται πιο εύκολα με το ειδικό εργαλείο για καθάρισμα πατάτας.
Υλικά
-
2 κιλά φρέσκα λευκά σπαράγγια
-
1 κούπα τυρί φέτα
-
1 αυγό
-
δυόσμο φρέσκο
-
μαϊντανό φρέσκο
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
κύμινο
-
αλεύρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζω και βράζω για μισή ωρίτσα τα σπαράγγια.
-
2
Τα πατάω με ένα πιρουνάκι.
-
3
Αναμειγνύω όλα τα υλικά μου.
-
4
Πλάθω κεφτεδάκια.
-
5
Τηγανίζω σε καυτό λάδι.
Σχόλια (2)
Τους εφτιαξα με αγρια σπαραγγια.