Σπετζοφάι 3

Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 3 μεγάλα κομμάτια λουκάνικο κομμένο σε κομμάτια, όχι πολύ λεπτά
  2. 10-12 πράσινες πιπεριές κέρατο καθαρισμένες και κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
  3. 2 κόκκινες καυτερές πιπερίτσες (ή αλλιώς τουρκάκια) κομμένα στα 2
  4. 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  5. λίγο σκόρδο (εγώ χρησιμοποιώ σκόνη)
  6. χυμό από 3 φρέσκιες ντομάτες
  7. 1 κουτ. σπ. πελτέ
  8. 3-4 σταγόνες Tabasco
  9. αλάτι
  10. ελάχιστη ζάχαρη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε λίγο ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε το λουκάνικο να ροδίσει. Το μεταφέρουμε σε ένα πιάτο και στο ίδιο σκεύος προσθέτουμε λίγο λάδι ακόμη και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μαζί με τις πιπεριές. Προσέχουμε να μην μας αρπάξουν.

  2. 2

    Αφού τσιγαριστούν, ρίχνουμε τον ντοματοχυμό, το σκόρδο, το Tabasco, την ζάχαρη, το αλάτι και τον πελτέ μαζί με λίγο νερό.

  3. 3

    Βράζουμε για λίγο τις πιπεριές μόνες και μετά προσθέτουμε και τα λουκάνικα στην παρέα συνεχίζοντας το βράσιμο για 5’ ακόμη.

Αντιδράσεις

Από

Maria Mas
Maria Mas @cook_8498939
στις