Σπιτικό frozen yogurt
Είναι πραγματικά σαν να τρως αγοραστό frozen yogurt...και πανεύκολο!Δοκιμάστε το και θα δείτε!
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλό θα ήταν να επιλέξετε κάποιο φρούτο που δεν είναι πολύ χυμώδες. Αποφύγετε το καρπουζι, το πεπόνι, το πορτοκάλι κτλ... Μπορείτε αντι φρούτο να προσθέσετε δυο-τρεις κουταλιες κακάο και κομματάκια σοκολάτας και να το διακοσμήσετε με μπισκότα, ξηρούς καρπούς και οτι αλλο βάλετε με το μυαλό σας. Αν δεν το βάλετε στο ψυγείο λίγη ώρα πριν το σερβίρισμα το παγωμένο γιαούρτι θα ειναι πολυ σκλήρο και αντιθετα αν το αφήσετε στο ψυγείο θα είναι πολυ μαλακό.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πολτοποιούμε τις φράουλες στο μπλέντρ ή άλλο το φρούτο που επιλέξαμε.
-
2
Βάζουμε τις πολτοποιημένες φράουλες, το μασκαρπόνε, το γιαούρτι, τη ζάχαρη και το μέλι στο μίξερ και τα χτυπάμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
-
3
Βάζουμε το μίγμα στην κατάψυξη για μια με μιάμιση ώρα.
-
4
Πριν σερβίρουμε το αφήνουμε για λίγο έξω απο την κατάψυξη στο ψυγείο για να μην είναι συμπαγές.
Σχόλια (5)