κύρια φωτογραφία συνταγής Spring Rolls λαχανικών με γλυκόξυνη
metalilium
metalilium @cook_8473212
,Ελλάδα

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν χρειάζεστε οδηγίες για το τύλιγμα, ρωτήστε με.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
  1. 2 πακέτα φύλλα κρούστας (περισσεύουν μερικά)
  2. 3 κρεμμύδια ξερά
  3. 2 καρότα
  4. 0.5 μικρό λάχανο
  5. προαιρετικά100 - 200 γρ. αρακά
  6. προαιρετικά3/4 φλ. φύτρες φασολιών
  7. 3 κ.σ. σόγια
  8. Για τη σάλτσα
  9. 1 φλ. καφέ ξύδι
  10. 1 φλ.κ. ζάχαρη
  11. 3/4 φλ.κ. χυμό ανανά
  12. 3/4 φλ.κ. πορτοκαλάδα
  13. 1 κ.γ. σόγια
  14. 1 κ.σ. αλάτι
  15. προαιρετικά1-2 κ.σ. κορν φλάουερ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Περνάμε απ' τον τρίφτη τα κρεμμύδια, τα καρότα και το λάχανο και κόβουμε τη πιπεριά σε μικρούς κύβους. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα περιχύνουμε με τη σόγια, ανακατεύοντας πάλι. Τα τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσουν.

  2. 2

    Τυλίγουμε τα ρολά χρησιμοποιώντας τα φύλλα κρούστας και τηγανίζουμε για λίγο σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και σε δυνατή φωτιά. Τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί.

  3. 3

    Για τη σάλτσαβάζουμε να βράσουν όλα τα υλικά για λίγο σε ένα κατσαρολάκι. Αν δεν βάλουμε κορν φλάουερ, την αφήνουμε αρκετές ώρες στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

leangourmet
leangourmet @cook_8471582
Φαντάζομαι ότι τα τηγανίζουμε με λάδι μέσα στο αντικολλητικό τηγάνι, έτσι δεν είναι; Το καλαμποκέλαιο είναι ΟΚ;
Και τα τυλιγμένα ρολλάκια έχουν κάποιο μυστικό για να μην ξετυλιχθούν στο τηγάνισμα; (βρέχουμε τις άκρες τους δλδ ή κάτι άλλο;)

Από

metalilium
metalilium @cook_8473212
στις
,Ελλάδα