Spring rolls
spring rolls
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορειτε να φτιαξετε και μερικα που αντι μουσταρδα και κετσαπ να βαλετε μαγιονεζα ειναι τελεια! Αν θελετε τα βαζετε και στο φουρνο.
Υλικά
-
φυλλο κρουστας για ολες τις χρησεις
-
τυρι
-
γαλοπουλα
-
μπεικον
-
κετσαπ
-
μουσταρδα
-
λαδι
-
αυγο
-
φρυγανια τριμμενη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Παιρνουμε ενα φυλο κρουστας το χωριζουμε στα 3 και τα λαδώνουμε με ενα πινελακι. Σε καθε λουριδα βαζουμε 1 φετα τυρι, 1 φετα γαλοπουλα, μιση φετα μπεικον.
-
2
Σε ενα πιατο ανακατευουμε κετσαπ με μουσταρδα και βαζουμε 2-3 κουταλιες πανω στα αλλαντικα μας. Συνεχιζουμε και τα υπολοιπα φυλλα το ιδιο. Πιανουμε τη λουριδα (φυλλο και υλικα μαζι) και τα ρολλαρουμε να γινει σαν κανελονι.
-
3
Τα βουταμε στο χτυπημενο αυγο και μετα στη φρυγανια. Τα τηγανιζουμε σε δυνατη φωτια για λιγο.(να λιωσει το τυρι και να ροδοψηθουν)
Σχόλια (37)