κύρια φωτογραφία συνταγής Στιφάδο αλλιώτικο

Στιφάδο αλλιώτικο

26 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
athanasia7755
athanasia7755 @cook_8452346
,ελλαδα

Πολύ νόστιμο φαγητό αλλά με πολλές θερμίδες.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κιλό μοσχάρι (κατά προτίμηση σπάλα)
  2. 1 κιλό κρεμμύδια για στιφάδο
  3. 1 ποτήρι κρασί
  4. 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
  5. 1 μεγάλο κουτί μανιτάρια με το ζουμί τους
  6. 1 ποτήρι χυμό ντομάτας
  7. 1 κγ. πελτέ
  8. αλάτι  και πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το κρέας πολύ μικρά κομματάκια σε κύβους.

  2. 2

    Κόβουμε τα κρεμμύδια σε χοντρά κομμάτια.

  3. 3

    Βάζουμε το λάδι στη κατσαρόλα να κάψει και ρίχνουμε το κρέας να πάρει χρώμα.

  4. 4

    Βάζουμε και τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε να σωταριστούν.

  5. 5

    Στραγγίζουμε τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε και αυτά.

  6. 6

    Σβήνουμε με το κρασί τ αφήνουμε ένα λεπτό και βάζουμε το χυμό ντομάτας.

  7. 7

    Λιώνουμε το πελτέ στο ζωμό από τα μανιτάρια και το ρίχνουμε στη κατσαρόλα χαμηλώνουμε τη φωτιά κι βράζουμε για μιάμιση ώρα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

athanasia7755
athanasia7755 @cook_8452346
στις
,ελλαδα